Şimdi Ara

D&P nin başarılı parfümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,

    D&P ve parfümleri hakkında baya bir başlık var DH'de , bir çoğunu da okudum fakat yeni başlık açmak istememin sebebi eski konuların 2008-9-10 tarihli olmaları ve güncelliğini yitirme ihtimalleri. Çünkü o başlıklarda okuduğum kadarıyla dönem dönem değişebiliyor d&p nin kalitesi. Şu sıralar hangi kokuları tavsiye edersiniz , orjinaline uygundur ?

    212 Man ve Rochas orjinalinden ayırt ediliyor mu ayrıca bunu da sorayım .

    Normalde 1 Million'un orjinalini kullanıyorum şu an , yaz içiin daha ferah ama kalıcı bir koku arıyorum. Kış için Rochas'a geri dönmeyi planlıyorum ayrıca.

    Not : Hatta bir yerde bayiden bayiye bile değişiyor demişler , not olarak düşmek amaçlı : B.köy ya da Şirinevler / IST'ten alıcam

    He bir de fiyatları ne durumda şu an ? Tahminim 100 cc -- 30 TL falan vardır ? Mesela yaz için Calvin Klein Eternity Summer 2010 mu alsam diyordum ama zaten orjinali 60 TL , böyle bir durumda DP den almak çok mantıklı olmaz. 100 TL ve üzeri piyasa bedeli olanları almak daha mantıklı geliyor bana.

    Teşekkür ederim.
    Saygılar







  • Bir de bu adamlar bu parfümleri nasıl yapıyorlar ? İçerikleri gizlidir heralde normalde , kimyagerleri harıl harıl içeriklerini mi tutturmaya çalışıyor ?

    Bir yerde orjinal içerğini bulk olarak ithal edip şişelediklerini yazmışlar ama inanmadım , öyle olsa kokuların hepsi 100 % aynı olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.