Şimdi Ara

Cyclone Navigasyon Mazda 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni mazda 3 üme Cyclone DVD & Navigasyon taktırdım. Haritası, yer-yön bulma, adres bilgisi girme gibi durumları o kadar kötü ki hala çözebilmiş değilim. Eski arabamda Garmin Nuvi 310 kullanıyordum bu taktırdığımdan çok çok daha iyi , üstün performans veriyordu. Bunda ne TV çalışıyor nede Navigasyon menusu kullanışlı.. Hiç memnun değilim.

    Aktif kullanan arkadaşlar varsa bilgi, tecrübelerini aktarabilirler mi acaba?
    ben 4-5 günde sıkıldım karışıklılığından..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: inceoglu

    arkadaşlar yeni mazda 3 üme Cyclone DVD & Navigasyon taktırdım. Haritası, yer-yön bulma, adres bilgisi girme gibi durumları o kadar kötü ki hala çözebilmiş değilim. Eski arabamda Garmin Nuvi 310 kullanıyordum bu taktırdığımdan çok çok daha iyi , üstün performans veriyordu. Bunda ne TV çalışıyor nede Navigasyon menusu kullanışlı.. Hiç memnun değilim.

    Aktif kullanan arkadaşlar varsa bilgi, tecrübelerini aktarabilirler mi acaba?
    ben 4-5 günde sıkıldım karışıklılığından..


    Hala memnun değil misiniz?
  • çaresizlikten memnunum.. üstünde gelen tele atlas haritasını kaldırıp igo primo yükledim, harita çok iyi.. tv sinden, dvd sinden de vazgeçmiş durumdayım. ee geriye radyosu ve geri görüş kamerası var. kamerayı da hiç kullanmıyorum aynalar yetiyor :) usb den mp3 ile yararlanıyorum..

    ama şu bir gerçek ki arabanın içi çok farklı duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inceoglu

    çaresizlikten memnunum.. üstünde gelen tele atlas haritasını kaldırıp igo primo yükledim, harita çok iyi.. tv sinden, dvd sinden de vazgeçmiş durumdayım. ee geriye radyosu ve geri görüş kamerası var. kamerayı da hiç kullanmıyorum aynalar yetiyor :) usb den mp3 ile yararlanıyorum..

    ama şu bir gerçek ki arabanın içi çok farklı duruyor.

    Bende bir mazda 3 alıyorumda, navigasyonda kararsızdım... navitech markası iyi diye bilirdim...
  • benimki Cyclone. navitech bildiğim kadarıyla igo kullanıyor. Cyclone 'da teleatlas vardı ama bende igo ya cevirdim. aslına bakarsan hepsi aynı, navitech ne kadar bilmiyorum. bence fiyat olarak hangisi uygunsa ona karar ver.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inceoglu

    benimki Cyclone. navitech bildiğim kadarıyla igo kullanıyor. Cyclone 'da teleatlas vardı ama bende igo ya cevirdim. aslına bakarsan hepsi aynı, navitech ne kadar bilmiyorum. bence fiyat olarak hangisi uygunsa ona karar ver.

    Orjinal servis navtech takıyor, ve fiyatı 2.500 tl...
  • Bu arada sizin mazda dizel mi?
  • ben Cyclone ' nu 1500 gibi taktırdım. Hatta 1.000 olanı olsa onu taktırırdım. Zaten TV yalan hiç birinde çalışmıyor. CD - DVD hepsinde var sorun yok. Mp3 zaten ok. Navigasyonu da ben igo primo'ya (crackli) çevirdim sorun yok. Menü ve kullanımda da afaki farklar olacağını pek sanmıyorum. Karar sizin yine de ..

    Aracım benzinli otomatik.
  • üstad, igoya nasıl çevirdin? benim hondayı ikinci el aldım ve üzerinde cyclone marka navigasyon var fakat sd kart yok. anlayacağın navigasyonu kullanamıyorum. igo yüklü haritayı nerden indirebilirim ve cihazda çalışması için ne yapmalıyıım. selamlar...
  • muin kardeş;

    ben şuan için pek memnun olmasam da,http://www.navikolik.com/navigasyon-sorunlari-yardim-istek/1571-cyclone-icin-navigasyon-programi-2.html
    bu linkte ki 04-04-2011 mustafabir arkadaşın paylaşımını kullanıyorum. deneyebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.