Şimdi Ara

Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
9
Favori
8.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • El emeği göz nuru helal olsun.
  • Elinize sağlık orijinal bir çalışma. Merakla takipteyim.
  • Çok teşekkür ederim @elmaarmutpprtakal ve @-Gardiyan- güzel yorumlarınız için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Montajları tamamladım. Vanaları taktım 4 dolaşım olacağı için 4 vana kullandım

    Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yaptığım deneme montajını sabitledim. Tabi tüm pleksi jelantinlerini söktüm ve güzelce parlattım

    Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escuridao -- 9 Nisan 2020; 23:58:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ara siparişlerim geldi...

    Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Herkese selam arkadaşlar şu günlerde herkes iyidir umarım maalesef masa biterken nedenini anlayamadığım bir sorundan sol taraftaki mainboard sizlere ömür oldu. Şimdi projeyi böyle bırakmak istemiyorum yine ddr2 lga 775 olan bir board buldum eski asus gtx660 yerinede elimde yedekte 1050ti var (sol tarafta oyun oynanmayacak dar boğaz olayına takılmadım) onu takacağım tabiki ali babadan su bloğu söyledim Ek malum üst seviyelere block üretmekte tarih geçtiği için ürün yok reseller bir mağazada da bulamadım kısacası bekliyorum bekliyorum ve bekliyorum. Gerçi sonunda sizlere genel bir yazı yazacağım ama şunu şimdiden belirteyim bu ülkede parçalarını bulamayacağınız bir iş 1 - 1,5 sene sürüyor. He ama ülkende olmayan şeye vergi harika hızda kesiliyor hiç beklemiyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escuridao

    Herkese selam arkadaşlar şu günlerde herkes iyidir umarım maalesef masa biterken nedenini anlayamadığım bir sorundan sol taraftaki mainboard sizlere ömür oldu. Şimdi projeyi böyle bırakmak istemiyorum yine ddr2 lga 775 olan bir board buldum eski asus gtx660 yerinede elimde yedekte 1050ti var (sol tarafta oyun oynanmayacak dar boğaz olayına takılmadım) onu takacağım tabiki ali babadan su bloğu söyledim Ek malum üst seviyelere block üretmekte tarih geçtiği için ürün yok reseller bir mağazada da bulamadım kısacası bekliyorum bekliyorum ve bekliyorum. Gerçi sonunda sizlere genel bir yazı yazacağım ama şunu şimdiden belirteyim bu ülkede parçalarını bulamayacağınız bir iş 1 - 1,5 sene sürüyor. He ama ülkende olmayan şeye vergi harika hızda kesiliyor hiç beklemiyorsunuz.
    Hocam bu tarz projelerde hep bir terslik çıkar fazlasıyla sabır gerekiyor maalesef. Sonunda cidden gurur duyulacak bir el emeği söz konusu. Takipteyiz sen acele etme sonu harika olacak




  • KungFu_Panda kullanıcısına yanıt
    Desteğin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim. Bekliyorum temmuzun ilk haftası su bloğu elime geçicek o zaman devam ediyor ve paylaşıyor olacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık hocam harika gidiyor sistem

    Power butonunu nereden temin ettiniz, bağlantısını nasıl yaptınız ? Ne kadara mal oldu ? Cevaplarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 3 Haziran 2020; 5:27:46 >
  • Rockmania01 kullanıcısına yanıt
    Zaten bu forum orjinalde tamamen donanım üstündeydi.. Sonradan bu siyaset karıştı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escuridao kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 numara 5 yıldız bir iş çıkarıyorsun. Eline sağlık gerçekten, vida uçlarını boyama gibi ince dokunuşların gerçekten güzel olmuş. 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir iş çıkarmışsınız hocam, elinize sağlık. Son halini merakla bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nonprohibere

    Elinize sağlık hocam harika gidiyor sistem

    Power butonunu nereden temin ettiniz, bağlantısını nasıl yaptınız ? Ne kadara mal oldu ? Cevaplarsanız sevinirim.
    Selam power butonları aliexpress den aldım tanesini 16₺ ye aldım. 10₺ de vergiyi unutmayalım. Bunların arkasında 5 pin var sen bunlardan dördünü kullanacaksın ortada 3lü yanlarında birer pin.
    Power butonunu zaten mainboard larda led çıkışı mevcut o pinlere dupont çaktığın kabloyla çekip artı ve eksi olarak o yanlardakine bağlıyorsun. Yine mainboard da power switch için iki uç var onlarda dupont çakıp çekiyorsun 3lünün 1 ve 3 cüsüne takıyorsun o kadar. Resset için board üstünde led çıkışı olmadığı için power ledimdem köprü yaptım. Bordunu ve butonları aldığında resim at sana bağlantı çizimini yaparım rahatça bağlarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escuridao -- 20 Haziran 2020; 7:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Robert Chase
    @darkmoon34
    @TangoEchoKilo
    @DH_Emre

    Hepinize ilginizden ve övgülerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Açık konuşmak gerekirse az kişi yorum yazıyor diye çok sık girmiyordum foruma ayrıca hala su bloğu nu beklemekteyim o yüzden geç cevap verdiğim için hepinizden özür diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escuridao -- 20 Haziran 2020; 7:17:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika gözüküyor elinize sağlık. Maliyet konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takipteyim hocam yorum yaptım mı hatırlamıyorum ama Elinize sağlık çok güzel çalışma 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escuridao kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Hocam. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.