Şimdi Ara

Curved Monitör Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 21" 75 Hz bir monitör kullanıyorum. Hem daha yüksek bir Hz'e hem de nispeten daha büyük bir monitöre geçmek istiyorum ancak bütçe biraz kısıtlı.

    İnternette dolaşırken Curved monitörlerin standart monitörlere nazaran daha ucuz olduğunu farkettim. Bilgisayarı genellikle SP oyunlar oynamak, dizi-film izlemek, çeviri yapmak ve nadiren de olsa kod yazmak için kullanıyorum. Sizce Curved bu konularda ihtiyaçlarımı karşılar mı? Aksi halde 2.ele yönelmeyi düşünüyorum.


    Almayı düşündüğüm model:








  • 24" 27" cueves monitör almanın bir anlamı yok. Curved monitörün amacı zaten kullanıcının bakış açısını çevrelemek 32" altında curved ekran almak mantıksızdır, amacına tam hizmet edemez o boyutlarda bir ekran ile. Ayrıca curved monitörler daha ucuz demişsin alakasız bir yorum olmuş, monitörün fiyatını belirleyen kıvrımlı olmasının dışında bir çok etken var panel türü, yenileme hızı, tepki süresi vs. Curved alacaksan 32" altında almanın bir manası yok yani kısaca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818

    24" 27" cueves monitör almanın bir anlamı yok. Curved monitörün amacı zaten kullanıcının bakış açısını çevrelemek 32" altında curved ekran almak mantıksızdır, amacına tam hizmet edemez o boyutlarda bir ekran ile. Ayrıca curved monitörler daha ucuz demişsin alakasız bir yorum olmuş, monitörün fiyatını belirleyen kıvrımlı olmasının dışında bir çok etken var panel türü, yenileme hızı, tepki süresi vs. Curved alacaksan 32" altında almanın bir manası yok yani kısaca.

    Anladım hocam. Teşekkür ederim.

  • Aynı fiyata 1ms tepkime süresine sahip monitör alabiliyorsun.



    trendyol.com
    ViewSonic Vıewsonıc Vx2458-p-mhd 23,6" 1ms,144hz,fhd,hdmı,dp Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/viewsonic/viewsonic-vx2458-p-mhd-23-6-1ms-144hz-fhd-hdmi-dp-p-73648120
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.