Şimdi Ara

Cult County İçin Kickstarter Kampanyası Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Genelde Nintendo için, az sayıda ama kaliteli oyunlar yapan yapımcı Renegade Kid, yeni first person korku-hayatta kalma oyunları Cult County için Kickstarter kamanyası başlattı.
     
         Renegade Kid kurucularından olan Jools Watsham tarafından Kickstarter videosunda anlatıldığına göre stüdyo Dementium 3 oyununu yapamamış, çünkü oyunun lisans sözleşmeleri yeni bir oyuna izin vermiyormuş. Bu sebeple Dementium'a ruhani bir devam oyunu olarak Cult County'yi yapmaya başlamışlar.
     
         Cult County'de lanetli Texas Kasabası'nı gezerken ve çarpık sakinleri ile tanışırken, yalnızlığa ve "kişiselleştirilebilen yakın dövüş ve silahlı dövüş sistemine" odaklı bir oyun oynayacağız. Annesi ölmek üzere olan Gavin Mellick isminde bir karakteri kontrol ettiğimiz oyunda, kızkardeşine ulaşmaya çalışan Mellick kendini tuhaf kum fırtınaları ve bir görünüp bir kaybolan tarikat tipleri ile karşı karşıya buluyor.
     
         Cult County Mayıs 2015'te PS4, Xbox One, Wii U, PS3, PS Vita, PC, Mac ve Linux için çıkış yapacak. Hatta Steam platformunda Greenlight sistemine girmeden, doğrudan satış onayı almış durumda. Daha önceden 3DS için çıkacağı duyurulan oyun ne yazık ki bu sistemde çıkış yapamayacak. Renegade Kid çalışanları bunun sebebini "Oyunu istediğimiz hale getirmek için Unity motorunu kullanmayı seçtik ve ne yazıkki 3DS Unity desteklemiyor." diyerek açıklıyor.
     
         Xbox 360 versiyonunun çıkışı da kesin olmadığı halde, eğer Kickstarter kampanyasında 640.000$ miktarına ulaşılırsa bu konuda çalışmalar yapılabileceği söyleniyor. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.








  • Devir tersine döndü herhalde. Eskiden nerdeyse her oyun çıkışını X360 da erken yapardı. Şimdi utanmasalar çıkarma bile çıkarmayacaklar.
  • Parayı toplayıp oyunu cıkartmayan akıllı fırmalar, ordasınız bılıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.