Şimdi Ara

CSS için kulaklık tavsiyesi : düşündüğüm PLANTRONICS Gamecom 367 Gaming Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar kulakılk almayı düşünüyorum ortalama 100 tl civarında,
    şuan düşündüğüm kulaklık PLANTRONICS Gamecom 367 Gaming Kulaklığı uygun gibi görünüyor fiyat perdormans olarak gayt iyi bir ürün sanıyorum,
    sizlerin fikirleri nelerdir ve ya neler önerebilirsiniz, css oynuyorum ve çoğunluk ile oyun oynarken kullanıcam kulaklığı,

    cevaplarınızı bekliyorum,



  • Gamecom 367 closed air gamecom 377 almanı tavsiye ederim ama eğer daha iyisi diyorsan biraz daha ekleyip 230 tl civarı gamecom 777 alabilirsin bende almayı düşünüyorum kaliteli bir kulaklık ama 377 de işini görür illa ucuz diyorsan.
    777 en güzel özelliği kulaklığın surround ses donanımı USB adaptörünün içine yerleştirilmiş böylelikle herhangi bir USB portuna takıp ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymadan takıp kullanabiliyorsun tavsiyem 777 alman aynı zamanda 3,5 mm Kulaklık Girişi mevcut olduğundan baya kullanışlı
  • 777 de vista ve 7 de problem çkabildiği yazıyor ve zaten 777 şuan için bana pahalı gelir =)
  • arkadaşım ses kartlı kulaklıkları tercih etmeni öneririm. plantronics güzeldir bende şu an dsp 500 kullanıyorum, daha önce audio 350 kullanmıştım. arkadaşın dediği gibi 377 almalısın eğer alacaksan veya 2. el gamecom 777 bulursan kaçırma derim. dsp 500'ü ben öyle yaptım mesela.
  • 367 ile 377 arasındaki fark nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Nigga!

    arkadaşım ses kartlı kulaklıkları tercih etmeni öneririm. plantronics güzeldir bende şu an dsp 500 kullanıyorum, daha önce audio 350 kullanmıştım. arkadaşın dediği gibi 377 almalısın eğer alacaksan veya 2. el gamecom 777 bulursan kaçırma derim. dsp 500'ü ben öyle yaptım mesela.


    HS-350 den bahsedıosnz galiba bende yenı aldım 1 hafta kadar kulakta ağrı ve acıtma yapıyor sızde bole bı prblem oldumu ??

    bence USB girişli yani ses kartlı bir kulaklık almanız dier türlü tatmin edici bi performans sağlayamıyorsunuz.
  • Steelseries 3H düşündün mü? USB ses kartı da mevcut.

    Alternatif olarak Creative HS600. Kullandım, cs 1.6 d2 mer(merdiven)den uzundan yaklaşan adamı duyuyorum(görüş mesafeme girmeye yakın, yani biraz daha yürürse merden görünücek). Fiyatı 45 TL, fiyatına göre süper bence.
  • açıkçası şuan CREATIVE Fatal1ty Pro Gaming MK-II ile SteelSeries 3H arasında kaldım, kulaklığı bu ay sonu alıcam iyi araştırmak istiyorum ve fiyat performans olarakta tatmin etmeli yani boşa para vermekten de kaçınmak lazım, ilginiz için sağolun, şuan dediğim gibi yukardaki iki kulaklık arasında kaldım creativ de kendi ses kartı varmı ? ve sizce iki kulak arasından hangisini almalıyım.
  • CREATIVE SB Arena Surround USB Gaming Headset hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
  • Kararımı değiştirdim creative sb surround alcağım steelseries para verme paranı çöpe atarsın aba creative arena usb gerçekten başarılı bir kulaklık yapmış hem hiçbir ayara gerek kalmıyor ses kartı var hem fiyatı uygun 160 tl hem rahatlığı hemde performansını dikkate alırsak gerçekten fiyatı için fazlasını karşılayan bir kulaklık en kısa zamanda alıp incelemesini koyacağım zaten
  • aldım creative arenayı ve gayet memnunum.
  • Kulaklık gerçekten çok kaliteli ve uğraşılmış bir kulaklık aynı kulaklığı sennhesier yada akg yapsaydı 450 tlden aşağı fiyat etiketiyle satmazdı.

    Müthiş bir pasif izolasyonda var ayrıca. Hele kulaklık aktifken dışardan herhangi bir ses duymanız mümkün değil. Zaten kulak padleri o kadar kaliteliki adeta kafayla birleşiyor bir oluyor.

    Tek eksi yanı kafa bandı biraz ince ve sert. 1.5-2 saat kadar kullanımda yerini hafifçe oynatmak gerekiyor.
  • bende game367 almak ıstıyorum ama nette sadece shopgamers gibi sitelerde var bu sitelerden hic alısveris yapmadım.sadece hepsiburadadan yaptım ve sorunsuzdu ama orda yok.ne dersiniz bu site iyi midir ?sorun cıkartır mı?ayrıca 367 alırsam ses kartsız alırım acaba perfonmans ne kadar düser?
  • shop4gamer sorun cıkarmaz
    hem mağazası hem sitesi olan gameekstra var
    siteden al olmadı git adamların yerinden al, aklında rahat olur

    http://www.gameekstra.com/PLANTRONICS-GAMECOM-367-OYUN-KULAKLIGIMIKROFON,PR-1317.html
    en de kısa yolu
  • steelseries 5h v2 al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Magical Zero

    bende game367 almak ıstıyorum ama nette sadece shopgamers gibi sitelerde var bu sitelerden hic alısveris yapmadım.sadece hepsiburadadan yaptım ve sorunsuzdu ama orda yok.ne dersiniz bu site iyi midir ?sorun cıkartır mı?ayrıca 367 alırsam ses kartsız alırım acaba perfonmans ne kadar düser?


    Kulaklıgı aldım.Memnunum.Alacaklara(bu bütcede) tavsiye edilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Magical Zero


    quote:

    Orijinalden alıntı: Magical Zero

    bende game367 almak ıstıyorum ama nette sadece shopgamers gibi sitelerde var bu sitelerden hic alısveris yapmadım.sadece hepsiburadadan yaptım ve sorunsuzdu ama orda yok.ne dersiniz bu site iyi midir ?sorun cıkartır mı?ayrıca 367 alırsam ses kartsız alırım acaba perfonmans ne kadar düser?


    Kulaklıgı aldım.Memnunum.Alacaklara(bu bütcede) tavsiye edilir.


    Nereden, kaça aldınız?
  • Gamecom 367 aldım ,fiyatına göre iyi bir kulaklık. Tavisye ederim
  • bnde de 367 var tavsiye edilir
  • Ben de almayı düşünüyorum 76-78 tl civarında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.