Şimdi Ara

CsGo Edit / Eğlenerek Para Kazanın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Csgo Edit konusunda profosyonel bir arkadaşım ile projeler yapmayı düşünüyoruz.. Kendimiz için hem reklam hemde sunum için çalışmalar yapacağız...



    Peki siz ne yapabilirsiniz ?


    Size belirteceğimiz marka adını oyun içerisinde ki adınız yapacaksınız .. Bu oyunlarda ki iyi vuruşlarınızı video olarak alacaksınız... Özelden size detaylı anlatabilirim.


    Skinli videolar tercihimizdir ancak çok önemli değildir .. Olması biraz daha maddi olarak avantaj sağlayabilir.


    Vuruş başına bir ücret ödeyeceğiz .. Sizi üzecek rakamlar olmayacaktır.. Düşünen olur ise özelden bana yazsın . Ödemesi referansı yeterli ise önce biz ödemesini yapabiliriz sorun yok .



    Herkese şimdiden ilgisi için teşekkür eder , iyi forumlar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACANE -- 4 Mart 2021; 19:37:4 >



  • Merhaba hocam, marka isminizi oyun içerisinde kullanarak yaptığımız vuruşları size göndermek? Kısaca markanız adına çalışıp ücret almak gibi birşey. Tek seferlik işler gibi mı? Kendi adımızla yaptığımız vuruşları göndersek sıkıntı olur mu? Halı hazırda bende edit ve montaj yapmaya çalışıyorum ve bende izlenmeye ve ünlü olmaya çalışıyorum. Vuruşlarımı size gönderebilirim fakat oyun içi ismimi değiştiremem.
    Kanalıma bakmak isterseniz Doğah aD. Yazarsanız görebilirsiniz. Discord sunucunuz veya YouTube kanalınız var ise link alabilir miyim? Sonra videomu 2:15'ten itibaren izlerseniz ufak bir vuruşum vardır izlemenizi öneririm :)
  • Oyunda adınızı değiştirmiyor iseniz sorularınızın cevaplarının bir anlamı kalmıyor gibi ancak özelden size yazayım .. Yinede ilginize teşekkürler.

  • Hocam oyuncu aramanıza gerek yok, zaten editor arkadaş da oyun skinlerinin nasıl değiştirildiğini biliyordur. Demo istiyorsanız youtubede istemediğiniz kadar mevcut.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.