Şimdi Ara

CS GO Takım konuşurken Ses Gidiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilk başta sorunsuz şekidle oynuyordum fakat 2 gündür çözemediğim bir problem ile karşı karşıyayım. Lütfen bilgisi olan bu konuda yardımcı olursa sevinirim. Sorun şu;

    CS Go oynarken ses de hiç bir problem yok, takım konuşması sırasında başka bir kişi konuşurken oyunun sesi kesiliyor sadece konuşan kişinin sesi geliyor.. yani yalnızca o kişiye ait ses geliyor oyunun ses ile alakalı bütün irtibat kopuyor. ve adam susana kadar da ses gelmiyor. Sustuğunda ise ses gelmeye başlıyor. Yani birisi kıllığına mic basılı tutsa oyunda ses gelmiyor. Bilgisi olan varm ı ?



  • Ek olarak: Abimin steam hesabından giriş yaptığım taktirde böyle bir problemin olmadığını farkettim. Bennim hesabıma giriş yaptığımda bu problem yaşanıyor. Abim steam'dan ben Bynogame üzerinden satın aldım oyunu. Bi arkadaş bynogame'den satın aldığından dolayı bu problemi yaşıyorsun demişti ihtimal vermemiştim, iletişime geçtiğimde oyunla ilgili problem yok ayarlarınızla ilgili diye dönüş yaptılar. Fakat hiç birşekilde ayarlarla oolmadığına garanti verebilirim oyunu silip yeniden indirdim tüm ayarlarımı varsayılana çektim. Bu durumu nasıl çözebilirim acaba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurinshikari -- 19 Eylül 2016; 22:18:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.