Şimdi Ara

CS:GO [SATILIK] 109 KEY!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  CS:GO [SATILIK] 109 KEY!

     CS:GO [SATILIK] 109 KEY!

    Tanesi : 4,50 TL olmak üzere Minimum satış 50 adettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exorion -- 2 Mart 2015; 4:45:20 >







  • Güzel 50 satış limitide koy ki dolandırınca eline bir şey geçsin..
  • Yarası olan gocunur diyeceğim fakat yinede tekrar gelip boş laf yapacağınız için bakın yukarıda "x" işareti var basın yorum yapmayın. Beni de daha hakkımda bir b*k bilmezken dolandırıcı damgası ile bırakmayın konumda.

    Edit : Bunun dışında her hangi bir problem yaşarsan "ts3.prooyuncu.com" gelirsin burada Big Boss ( Devrim Yazıcı ) sorabilirsin. Eğer ki elimden çıkaramazsam toplu şekilde kendisi 3 TL gibi bir fiyattan alacak. Acil bir durum nedeniyle sattığımı da belirtmek isterim, tanımadığınız birini sırf mesaj sayısına göre yargıladığınız içinde teşekkür ederim. ^^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exorion -- 2 Mart 2015; 4:58:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exorion

    Yarası olan gocunur diyeceğim fakat yinede tekrar gelip boş laf yapacağınız için bakın yukarıda "x" işareti var basın yorum yapmayın. Beni de daha hakkımda bir b*k bilmezken dolandırıcı damgası ile bırakmayın konumda.

    Edit : Bunun dışında her hangi bir problem yaşarsan "ts3.prooyuncu.com" gelirsin burada Big Boss ( Devrim Yazıcı ) sorabilirsin. Eğer ki elimden çıkaramazsam toplu şekilde kendisi 3 TL gibi bir fiyattan alacak. Acil bir durum nedeniyle sattığımı da belirtmek isterim, tanımadığınız birini sırf mesaj sayısına göre yargıladığınız içinde teşekkür ederim. ^^

    Merhaba,
    Foruma yeni üye oluyorsunuz, daha ilk mesajınızda satış yaptığınızı belirtiyorsunuz, minumum satışınızın 225 TL' lik olacağını söylüyorsunuz, sonra da buradaki kullanıcıların parayı önce yollamasını istiyorsunuz. Haliyle biraz kuşku uyandırıyor.
    Siz güvenilir biri olduğunuzu ispat için nasıl Devrim Yazıcı isimli arkadaşınızı referans gösteriyorsanız , buradaki kullanıcılarda güvenilirlik için diğer kullanıcıların yorumlarını ve referanslarını örnek gösteriyor, onları baz alıyor.
    Eğer bir ortama yeni girdiyseniz, sizin girdiğiniz ortamın kurallarına uyacak kadar kadar esnek olmanız gerekir. O ortamdakilerin hepsinin sizin kurallarınıza uymasını beklemeniz biraz sanırım en hafif tabirle iyimserlik oluyor.
    Son olarak mesajınızda "gerekli güvenlik önlemlerinden" bahsetmişsiniz. 2007 yılından beri foruma üyeyim, alıcı ve satıcı olarak bir çok referansım var. Toplamda yaptığım alışverişin miktarı 5.000 TL' nin üzerindedir. Önce sizin keyleri vermeniz şartıyla elinizdeki bütün anahtarlara talibim. Arkadaşınız toplu alırken keylerin tanesine 3 TL verecekmiş. Ben şimdiden tanesine 4 TL veriyorum. Buyrun siz gerekli önlemleri alın, yaptığınız işi video ile destekleyin. Dolandırılırsanız bilişim suçlarına başvurabilirsiniz.
    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurumLuna -- 2 Mart 2015; 13:46:06 >




  • Scam Level : Beginner.
  • Arkadaşın bizim TS'deki nicki nedir bilemiyorum ya da steam hesabımda var mı onuda bilemiyorum ama bir nebze dediklerinizde haklısınız sizlerde arkadaşlar ama herkes bir yerden başlar bunuda göz önüne almak lazım.

    Eğer tanesini 4 TL'den satarsan ben hepsini alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smsh

    Arkadaşın bizim TS'deki nicki nedir bilemiyorum ya da steam hesabımda var mı onuda bilemiyorum ama bir nebze dediklerinizde haklısınız sizlerde arkadaşlar ama herkes bir yerden başlar bunuda göz önüne almak lazım.

    Eğer tanesini 4 TL'den satarsan ben hepsini alabilirim.

    Herkez bi yerden baslar tabide kalkipda 250 liralik satis ile degil :) kucuk meblalar ile satis yapirum dese ayni tepkiyi gormezdi

    Kendisi durust biri olabilir yinede 50 keyin parasini ilk yollayan kerizdir :)
  • Yazan arkadaşlar gibi ilk gitmen dahilinde bende talibim madem aciliyetin var bunu gösterebilirsin. 4.25ten alabilirim keylerini.
  • Baştan söylediğim gibi steam çalınan şeylere her hangi bir şey yapmıyor, fakat giden para olunca işler değişiyor. Bunun dışında toplu alımda hiç bir şekilde keyleri ilk göndermem yarın trade yasağı kalkacak özel mesajdan Steam id bırakırsanız eklerim ve oradan da konuşabilir. Dediğim gibi sizin 400 mesajınız varsa benim bu 3. mesajım ve forumda kim nedir ne değildir benimde bir fikrim yok. Ortak çözüm yolu olarak 10 tane veya 20 tane alırsınız sonra toplu alırsınız. Tekrar söylediğim gibi böyle satışlarda hiç bir şekilde ilk ben vermiyorum çünkü steam'in ne bok olduğunu biliyorum bugüne kadar 3 kere scamlendiysem hiç birinde bana yardımcı olmamış bir firma. Yarın gerekli kanıtları da konuyu editleyeceğim ya yarın'ı beklersiniz ve güveninize biraz + katarım veya alma işinden vazgeçebilirsiniz çünkü her türlü elden çıkartacağım için keyleri farketmiyor.

    ---

    Biraz göz gezdirdim ve Arabulucu olayını gördüm yetkili bir kişinin gözetimi ile de takas yapabilir keyleri ona veririm parayı yolladığınız da keyleri o size verir başka türlü olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exorion -- 2 Mart 2015; 19:27:06 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.