Şimdi Ara

CS:GO Loss ve Choke Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu değerler bende 5 10 civarı değişiyor ve takılma mermi gitmeme silahın sesini duyamama gibi sorunlar oluyor, adama sıkıyorum 1 saniye sonra ölüyor vs. Bu değerler yüzünden sanırım. Pingim normal 70 80. Kaç aydır bir çözüm bulamadım buna internette o kadar aramadım o kadar pc topla ayarla işte böyle sorunlar çıkınca insanın morali bozuluyor. Çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.



  • hatla ilgili bi sorun sanirim,ayni seyler benimde basima geliyordu 1 yil kadar önce.Suan hala ayni hatta ayni sorunu yasiyorum baska oyunlarda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Hatla ilgilidir diye de modemi boş yere değiştirmek istemiyorum ama işte anlayamıyoruz ki ne olduğunu. Bir kaç arkadaşım modemi değiştirerek çözmüş sorunu. Ben de başka bir modemle deneyeceğim bakalım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede oluyoru internette hiçbir yüklenme olmamasına rağmen tek ben bağlı olmama rağmen kabloluda ve kablosuzda durduk yere bianda loss %18 lere kadar çıkıyor bunun sebebi ne olabilir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfunsulan

    Aynı sorun bendede oluyoru internette hiçbir yüklenme olmamasına rağmen tek ben bağlı olmama rağmen kabloluda ve kablosuzda durduk yere bianda loss %18 lere kadar çıkıyor bunun sebebi ne olabilir ?

    Hocam benim sorun düzeldi ama şanslıyım yani Bizim üst komşu internet çektirdi eve, gelen adam da apartman kutusunu falan orda biraz uğraşıyomuş kardeşim söyledi demek ki ordan kaynaklı bir sorundu ne haldeydi hiç bakmadım ondan sonra düzeldi sorunum.. Dediğim gibi daha cok hat kaynaklı ethernet değil de dsl kablosundan da olabiliyormuş onu da değiştirmiştim eskiden o kabloya dokununca bile loss olurdu oynatınca falan..




  • benimde hat kaynaklı internetim gitmişti gelip yaptılar acaba onunla bi alakası olabilirmi ki yapıldıktan sonra 15-20 gün kadar kullanmadım öncesinde böyle bişey yoktu geldim böyle bişeyle karşılaştım iğrenç bişey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfunsulan

    Aynı sorun bendede oluyoru internette hiçbir yüklenme olmamasına rağmen tek ben bağlı olmama rağmen kabloluda ve kablosuzda durduk yere bianda loss %18 lere kadar çıkıyor bunun sebebi ne olabilir ?

    Kanka o senin hesapta sıkıntı vardı. Bende loss olmamasına rağmen senin hesaptan ne zaman girsem %7-10 arası loss olurdu :D
  • Apones1903 kullanıcısına yanıt
    Hat ile kaynaklı kanka loss olmuyodu bende geldiler gittiler bi sıçtılar içine :D


    NOT:
    CS GO yu silip yükledim tekrar biraz gitti gibi yani olmuyo şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.