Şimdi Ara

CS:GO Kendimi Nasıl Kicklerim? [Kendini Kicklemek]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
13.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    İllaki bilenler vardır. Bilmeyenler için faydalı olmasını ümid ederek kendini kicklemeyi steam rehberlerinde bulunan bir başlıktan öğrenip güzel Türkçemiz ile anlatmak istedim ve anlattım. Umarım faydalı olur.
    Orjinal başlığı ve videolu anlatımı görmek isterseniz Steam Başlığı --->http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512008346

    Kendini Kicklemek - Adım 1
    Öncelikle oyundayken konsolu açıp status yazıyoruz. (Eğer konsolu açamıyorsanız veya nasıl açılacağını bilmiyorsanız Adım 1.1'e bakınız.)

    Konsolu Açmak (Eğer Açılmıyorsa) - Adım 1.1
    Eski Counter Strike sürümlerinde TAB tuşunun hemen üstü 1'in hemen solunda bulunan üzerinde é ve " simgeleri bulunan klavye tuşuna yani konsol tuşuna basınca konsol hemen karşımızda belirirdi. Fakat CS:GO ile bunu değiştirmişler. Default yani varsayılan ayar olarak konsol tuşuna bastığımızda konsol açılmıyor. Bunu açmanın bir kaç farklı yolu var fakat kafa karıştırmadan en temiz yolunu size anlatıyorum; Oyunu açıp "Seçenekler"e takiben "Oyun Ayarları"na tıklayın. Açılan sayfadan "Geliştirici Modu Etkin" seçeneğini "EVET" yapın.


    Kendini Kicklemek - Adım 2
    Konsola status yazdıktan sonra karşımıza oyunda bulunan kişiler ve yanlarında bir kaç sayı çıkacak.
    Örnek olarak:
    # userid name uniqueid connected ping loss state rate
    # 1 1 "Viper Driver"......................................................
    # 12 2 "AliBaba"...........................................................
    # 29 3 "RussianKid"........................................................
    # 345 4 "KarateKid".........................................................

    Şimdi burada isimlerin yanında bulunan numara öbekleri "1 1", "12 2", "29 3", "345 4" oyun içerisindeki numerik isimlerimizdir. Kendi adımızın yanındaki numarayı aklımızda tutup bi sonraki adıma geçiyoruz.


    Kendini Kicklemek - Adım 3 [SON]
    Numerik adımızı da öğrendikten sonra son olarak konsola callvote kick 345 4 yazıp enter'lıyoruz. "345 4" kısmına anladığınız gibi numerik adımızı yani adımızın yanındaki rakamı yazıyoruz. "callvote kick" komutunun yanına "345 4" yazdığımızda "KarateKid"i kicklemek için oylama başlar, eğer "1 1" yazsaydık "Viper Driver"i kicklemek için oylama başlar. Yani burada kendimizi kicklemek için önemli olan kendi adımızın yanındaki numarayı komutun yanına eklemek ve giriş yapmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Zbeedy -- 4 Eylül 2015; 15:35:31 >







  • Oylama başlayinca herkesin oy vermesi gerek dimi kicklemek icin sadece oylama baslıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İnnocent Man

    Oylama başlayinca herkesin oy vermesi gerek dimi kicklemek icin sadece oylama baslıyor

    Doğrudur hocam, bu işlem sadece oylamayı başlatıyor. Rekabetçi modunu örnek alırsak takımda 5 kişi var. Oylama başlar başlamaz otomatik olarak 1 HAYIR oyu veriyoruz kendimize. Sistem böyle ayarlı çünkü. Siz hariç takımınızdaki 4 kişi EVET oyu vermeli kicklenebilmeniz için. Çok teşekkür ederim hocam hatırlattığınız için. Bu açıklamayı ekleyecektim unutmuşum, tekrar çok teşekkür ederim.


    Steam başlığına ve konuya ekledim açıklamayı..
    " NOT : Anında kendinizi kickleyemezsiniz. Bu işlem sadece oylama başlatıyor; aynı bir başkasını kicklemek için oylama başlattığınız gibi. Nasıl biri sizi kicklemek isterse oylama otomatik olarak kendinize HAYIR oyu vererek başlıyor bu işlemde aynısı olduğundan işlemi yapıp komut ile oylamayı başlattığınız zaman otomatik olarak 1 HAYIR oyu veriyoruz kendimize. Kısaca oylama 0 EVET 1 HAYIR ile başlıyor. Rekabetçi modunu örnek alırsak takımda 5 kişi var. Siz hariç takımınızdaki 4 kişi EVET oyu vermeli kicklenebilmeniz için. "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Zbeedy -- 4 Eylül 2015; 16:41:04 >




  • Böyle yararlı konsol kodları daha biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabetçi maçlarda bazıları vurduğu hasarı veya oyuncuyu rapor ettiğinde, rapor numarasını hızlıca paylaşabiliyor. Bunun için yazmamız gereken komut satırını bilen var mı ?
  • 345 yazmak yeterli 345 4 yazmaya gerek yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turancı - Bumin KAĞAN

    Rekabetçi maçlarda bazıları vurduğu hasarı veya oyuncuyu rapor ettiğinde, rapor numarasını hızlıca paylaşabiliyor. Bunun için yazmamız gereken komut satırını bilen var mı ?

    Y atuşuna basınca mouse devreye giriyor olması lazım.Mouse ile seçip ctrl+c ile kopyalayabilirsiniz sanırım.
  • @Turancı - Bumin KAĞAN,
    konsolu açıp numarayı kopyalayıp, konsol komut satırına "say YAPIŞTIR" şeklinde giriş yaparsanız anında gidecektir. Yani kosoldan oyun içine yazmak için say komutunu kullanıyoruz.

    @KacaKTV,
    Bilmiyordum hocam denemedimde açıkcası. Oluyor olabilir sağdaki rakam sanırsam numara sırası.Tahminime göre eğer oyun farklı kişilere aynı sayıyı atarsa sağdaki kısım devreye giriyor ayırt etmek için ama kesin olarak bişey diyemeyeceğim. İkisinide yazmakta fayda var yazmadan oluyosada kullanılabilir iki şekildede :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Zbeedy -- 5 Eylül 2015; 16:23:45 >
  • Kendini kickleme rehberi işine yarayabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.