Şimdi Ara

Cs go haksız yere overwatch yemek ( cidden )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • direkt okumak isteyen 3 e geçsin
    1-bakın ilk başta şunu söyliyim kimsehaksız ban yemez diyenlere bende derdim ama yeniliyomuş. eğer ben hile açıp öyle ban yediysem haksızsam sülalemi cümle alem ..'sin ama ben haksız yere yediysem bana iftira atanların sülalesini bütün cümle alem ..sin

    2-arkadaşlar normal rankım lem faceitte 4 lvl filanım aimim iyidir oyun da da aptalca oynamam vallahi kendimi övmek için demiyorum bol bol bu oyun hakkında öğretici yayınları izleyen birisiyim neyse.

    3- main rankım lem arkadaşımın 2 tane silver 5 hesabı var nova olsun diye onun bi hesabına ben girdim maç atıyorduk iyi de oynuyordum bir kaç tane clutch attım 22. round civarlarında toplam 35 kill'im vardı bi anda oyundan attı overwatch tarafından yasaklandınız dedi. gerçekten hile açmamıştım sadece ses kasıyordum üzerlerine gidip pre fire atıyordum elo da düşük olduğu için adamlar vuramıyordu. ve maç bitmeden overwatch dan sınırsız ban yedim. ben bu banı nasıl kaldırabilirim? hesapta benim değildi arkadaşımındı ona mahçup oldum ama zaten yan yana oynadığımız için hile kullanmadığımı biliyodu.

    maçın linki: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-LncWa-oxOMA-3jx6h-DDXGm-uXNtQ
    ben no.1 im







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.