Şimdi Ara

CS:GO'da daha düşük çözünürlük ve kalitede daha az fps almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar

    Öncelikle eski sistemimde bu sıkıntının olmadığını belirtmek isterim ki eski bilgisayarımın sistem özellikleri 60-80 fps zor destekliyordu en düşük ayarlarda.Herşey yeni sistem aldıktan sonra oldu yeni sistemin özellikleri aşağıdaki gibidir;

    Anakart : ASUS PRİME B350 PLUS(RYZEN UYUMLU)
    İşlemci : Ryzen 7 1700
    Ekran Kartı : MSI RX480 GAMING X 8G 8GB GDDR5 256Bit
    Ram : CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3200MHz

    Şimdi ben bu sistemle 1920x1080 çözünürlük ve kaliteyi en yükseğe(diğer ayarlarla birlikte) aldığımda fps haritaya göre 150-250 arasında değişiklik gösteriyor.Buraya kadar her şey normal fakat biraz daha fazla fps almak için çözünürlük ve kaliteyi düşürdüğümde istisnasız 55-70 arası fps almaya başlıyorum.Hangi çözünürlük olduğu fark etmiyor.Kaliteyi en yüksek düşürdüğüm anda(buna yüksekte dahil) fps 55-70 arası birşey oluyor.Çok araştırdım herhangi bir yerde bulamadım varmıdır bunun bir çözümü?







  • Dostum aynisi bende oluyor rtx 2080ti i7 8700 de ama fps deger 300 lerin altina dusmuyor bu yeeterli. Zaten sonu yok 2 k olsa ne olacak 500 olsa ne olacak yeterli o fpsler
  • 36 kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun ben sadece benim donanımlarımla ilgili bir sıkıntımı var diye düşündüm ama bu sıkıntının sadece cs go da olması donanımlarımı temize çıkarıyor.
  • aynısı bende de ooluyor o yüzden bıraktım ayarlamayı otomatiğe aldım
  • sorun işlemcide ryzen 1700 cs go da berbat performans veriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eazy-E

    sorun işlemcide ryzen 1700 cs go da berbat performans veriyor
    bilgi için teşekkürler
  • Sorunun işlemcide olmadığını düşünüyorum. Muhtemelen ekran kartında, ayarları fullediğinde ekran kartı tam performans gösteriyor ama kıstığında ekran kartı tam performans veremiyor devredışı kalıyor. Bunu programlarla çözebilirsin sorunu araştır.

    Bu arada rankın neydi gelmek istersen takıma kişi arıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 11 Aralık 2018; 16:41:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkurt02

    Sorunun işlemcide olmadığını düşünüyorum. Muhtemelen ekran kartında, ayarları fullediğinde ekran kartı tam performans gösteriyor ama kıstığında ekran kartı tam performans veremiyor devredışı kalıyor. Bunu programlarla çözebilirsin sorunu araştır.

    Bu arada rankın neydi gelmek istersen takıma kişi arıyoruz
    Cevap için teşekkürler. Rankım şuan Legendary eagle ama 4 aydan sonra başladığım için çift keleşe düştü pasiflikten yeni sistem aldığım için bi oyuna bakayım dedim durum bu. full performansta 150-250 fps alıyorum haritaya göre değişiyor ama en yüksekten 1 alt performansa düşürsem bile 55-70 arasına düşüyor fps garip bi sorun bu arada diğer oyunların hiç birinde fps sıkıntısı yok hangi ayar olursa olsun.

    Steam profilim eklerseniz en azından test için oynayabilirim takımınızda :https://steamcommunity.com/id/Tienrich




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.