Şimdi Ara

Cs:Go acemisi ne kadar kısa sürede öğrenebilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler, kanalıma göz atıp son videom hakkında ve önceki videolara göre ne kadar gelişmişim fikrinizi söylerseniz sevinirim, cok kısa zamandır Cs:Go'ya başladım ve fps konusunda da pek tecrübem yok konsolda ps2 oyunu killzonedan beri pek bişey yok, kısa zamanda Cs:Go'da noobluktan başlayan serim oyunu yavaş yavaş öğrenişimle devam ediyor, o açıdan da değişik montajlar çıkıyor bence :)

    Ana hesap : Nova 4
    Smurf : Nova 4
    Smurf 2 : Nova 3
    60 fps monitor ve anca 60 fps veren pc ile son zamanlarda denediğim Esea ve faceitte serverlarında pataklandığımı gördüm, şimdilik csgo serverlarına geri dönmeye karar verdim, smurflerimde verdiğim arayı kapatmaya calısıyorum, montageın tamamı da smurflerimden çıkma.


    https://youtu.be/xfDh9nZEYL8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 5 Ağustos 2016; 19:36:57 >







  • Kardeşim videoyu izlemedim sadece tavsiye vermek istiyorum. Ben yaklaşık 5 yıldır CS GO oyuncusuyum. EstPlay'de çok turnuvaya katıldım. Çok turnuva kazandım. Ve rütbem şuan Supreme. Şuan aklından adam 5 yıllık oyuncu hala global olamamış tarzı şeyler geçiyordur. Bunun sebebi ise troll oynayanlar ve ekipmanlarım. Herneyse sana önereceğim şeyler rekabetçi maçına girmeden önce yaklaşık bir saat antrenman yap. O 1 saatin mesela 15 dakikasında Awp_Lego_2 haritasında oyna.(Hem awp hem de deagle antrenmanı yapmış olursun.) Daha sonra 15 dakika Aim_Redline mapinde oyna (Ak47,M4A4,M4A1-S ve Deagle antrenmanı yapmış olursun.) Daha sonra 10 dakika oynayacağın haritadaki pusma yerlerini aklına kazı ve o haritada bomba atmada ustalaş. Kalan sürede ise ölüm maçı atmanı tavsiye ederim. Oynanış harici tüyo verecek olursam da çözünürlüğün düşük kalsın. (Daha çok fps alabilmen ve droplar yaşamaman için) Mouse Dpi ayarını düşük tut ve Oyun içi mouse hassasiyetini 4 ün üstüne çıkarma.(Bu da daha iyi aim alman için tabiki serverlerda bunny yapmanı da kolaylaştırır. Buraya kadar herkes eğitilebilir ama geriye kalan her şey yeteneğe bakar. Bu arada kasa düşürme için idle serverlere vs gir diye bişi duyarsan boşuna uğraşma 10 dakikada bir kasa düşürebilirsin ama en fazla 6 7 kuruş olur onlar sadece yeni bir kasa geldiği zaman ve fiyatı 4 5 tl nin üzerinde olduğu zaman idle serverlere girip kasa düşürmeyi deneyebilirsin)




  • CihanKc35 C kullanıcısına yanıt
    teşekkür tavsiyeler için , zaten maçlardan önce genelde ısınıyorum. Ayrıca ekipman vs etkiliyo, global olmaman tuhaf değil. Esea de 128 tickratede agzıma vurdular :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 5 Ağustos 2016; 19:36:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.