Şimdi Ara

cs 3 photosop kaldırma problemı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CS 3 photoshop yukledım herhalde yanlıslıkla bır seylerını sıldım ki program ekle kaldırdan sılemedım programı tekrar yuklemeye calsıtım şöyle bir yazı cıktı
    * "Kurulum zaten çalışıyor:Adobe ürünlerini teker teker yukleyebılırsınız.Adobe photoshop CS ürününü yüklemeyi denemeden önce lütfen diğer yüklemeyi tamamlayınız"
    ama tekrar yuklenmıyor.unınstal programları kurdum denedım ama nafile,kayıt defteri girdilerini kendım sıldım yıne olmadı,system mechanic tarzı programlar la denedım yıne olmadı.Ne yapmam gerek?



  • "KB290301 - Windows Installer CleanUp Utility" ile, Photoshop'un yükleyicilerini sistemden temizlemeyi deneyin... Ardından, tekrar Photoshop'u hatasız kurun... Buraya kadar her şey tamam ise; "Program Ekle/Kaldır" seçeneği ile nihai olarak sistemden tamamen kaldırabilirsiniz.

    Yöntem, size karışık ve/veya teferruatları açısından belki gereksiz gelebilir. Ancak; "Windows Installer CleanUp Utility" (Windows Yükleyici Temizleme Aracı), adından da anlaşılacağı üzere, sistemden sadece "Windows Installer" kullanan programların yükleyicilerini kaldırır. Bu yükleyiciler; "C:\Program Files\InstallShield Installation Information\" ve/veya "C:\WINDOWS\Installer" klasörleri altında bulunurlar. Oysa malumunuzdur ki, programlar sistemin muhtelif yerlerine birçok klasörler açarlar ve dosyalar yerleştirirler. Tüm bunlar ile birlikte Windows'a ait "Kayıt Kütüğü" (REGistry) de de gerekli düzenlemeleri yaparlar. Tüm bunlardan tamamen kurtulmak için, programın kendi kaldırıcısı tarafından, yükleme eylemi esnasında gerçekleştirilen tüm sistem değişikliklerinin günlüklenmiş kaydına ihtiyaç olduğundan, temiz bir kurulum yapmak gerekecektir.

    Açıklayıcı olması ümidi ile...
    Es'en kalınız.




  • tesekkur ederım hocam ıse yaradı.tekrar yukleyebılıyorum şimdi.
  • Photoshop'un yükleyicilerini sistemden temizlemeyi dene

    ve tekrar yukle kesınlıkle olacaktır yukardada belırtılmıs zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.