Şimdi Ara

Crysis Harika Grafik Modları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
10.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-FI

    arkaşalar modların çoğunu kullandım evet tamam oyunu bir nebze güzlleştiriyolar ama tamamen orjinal halindne çıkıyor yahu. grafikleri daha ileriy taşımyorlar zaten sadece olduğu yerde makyaj yapıyor bu modlar. vazgeçin ben vazgeçtim orijinal ayarları neyse onlarla oynuyorum. mod kullanıyordum uzakta ne var ne yok herşeyi detaylı gösteyiodu hiçte güzel gözükmüyor öyle olunca (DOĞAL olmuyor dyelim)


    ya sadece Crysis Extreme Quality Mod + high texture modu yüklesem bana yeter
    nereden nasıl yükleyeceğimi bi anlatsanız çok iyi olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 29 Eylül 2010; 14:39:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keskinbalta

    quote:

    Orijinalden alıntı: X-FI

    arkaşalar modların çoğunu kullandım evet tamam oyunu bir nebze güzlleştiriyolar ama tamamen orjinal halindne çıkıyor yahu. grafikleri daha ileriy taşımyorlar zaten sadece olduğu yerde makyaj yapıyor bu modlar. vazgeçin ben vazgeçtim orijinal ayarları neyse onlarla oynuyorum. mod kullanıyordum uzakta ne var ne yok herşeyi detaylı gösteyiodu hiçte güzel gözükmüyor öyle olunca (DOĞAL olmuyor dyelim)


    ya sadece Crysis Extreme Quality Mod + high texture modu yüklesem bana yeter
    nereden nasıl yükleyeceğimi bi anlatsanız çok iyi olacak


    bende hiçç gerek yok yükleme diyorum.




  • Çok gerek var SS'ler ve videolardan gören görüyor zaten :) Tabii kişisel fikir bunlar sen beğenmezsin o beğenir vs. vs. Ama isteyen videoları ss'leri inceleyip kararını verir. Benim için bu modlar Crysis'e çağ atlatıyor.

    Extreme mod'un kurulumu biraz kasıntı arkadaşlar. Zaman bulduğumda açıklayabilirim kurulumu. Sandbox editörüne ihtiyacınız olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Çok gerek var SS'ler ve videolardan gören görüyor zaten :) Tabii kişisel fikir bunlar sen beğenmezsin o beğenir vs. vs. Ama isteyen videoları ss'leri inceleyip kararını verir. Benim için bu modlar Crysis'e çağ atlatıyor.

    Extreme mod'un kurulumu biraz kasıntı arkadaşlar. Zaman bulduğumda açıklayabilirim kurulumu. Sandbox editörüne ihtiyacınız olacak.


    bende biliyorum zaten extreme modun sandbox istediğini hatta orjinal sitsinden yardım bile aldım nasıl yapılacağına dair ama çok zor diye girişmedim bende RELI2 yi indirip kurdum autoexec.cfg li. orijinalden daha kötüydü grafikler hiç beğenmedim çok yapmaycaık geldi tüm herşeyin detayını açmışlar en uzaktaki ağaçlar bile gözüküyor dtaylı biçimde işte bu doğallıktan uzak bişey ! çok uzaktaki bir ağacı inanılmaz detaylı gerçelte nasıl görebilrisin. dürbün kullanırım deme sakın




  • Merhaba arkadaşlar ben daha önce Reallifesis grafik modunu kullanıyordum fakat forumda RELİ2 (Reallifesis 2) modundan çokca bahsedildiğini görünce kurup denemek istedim fakat bazı problemler yaşıyorum o nedenle yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle Win 7 64 Ultimate kullanıyorum ve oyunun standart ayarlarında çalışmasında bir problem olmadığnı söylemek istiyorum fakat RELi2 modunu kurmaya başladığım zaman sanki kurulum tam bitmeden setup ekranı kapanıyor haydi tamam kuruldu hemen diyip Program Dosyaları (x86) içerisinde ki Crysis klasörünün altında RELİ2-installer ı çalıştırıyorum fakat kurulum yaparken her attığı dosyanın altında bir error yazısı okuyorum acaba böyle mi olması gerekiyor yoksa cidden bir problem mi var? Her şey bittiğinde oyuna girpi bakıyorum ama çok ufak değişiklikler görüyorum yani bu sayfalarda özellikle Dante arkadaşımızın verdiği ekran görüntüleri ile pek alakası olmayan bir görüntü var ortada. Reallifesis modu bile epey farklı ve güzel görünüyordu ama bu RELİ2 kurulum ile ilgili sorunlardan dolayı mı yoksa gerçekten böyle mi bilemiyorum ama burada görüdüğüm gibi görünmüyor nedense. Konu hakkında fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 13 Ekim 2010; 15:40:06 >




  • Ben oyundan çektiğim ekran görüntüleri koyayım bir fikir versin diye.

     Crysis Harika Grafik Modları
     Crysis Harika Grafik Modları
     Crysis Harika Grafik Modları




  • multi crysis oynamak isteyenler pm atsın CD-Keysiz :):) (yöneticilere çaktırmayın)
  • Herhangi bir fikirde bulunacak yok mu arkadaşlar, cevap bekliyorum ilgili arkadaşlardan.
  • @ venom800 Real life yle uğraşma bence.Ben onu hiç denemedim o yüzden bişey söyleyemeyeceğim.Oyunu tamamen sil kayıt dosyalarını yedekle ve onları da sil (belgelerimden) ve oyunu yeniden tertemiz bi şekilde kur,ardından patch 1.1 ve 1.2 yi kur,crackle sonra tekrar modu yükle..Modu yükleyip te save li oyunu açtıysan hata alırsın ya da pek bişey değişmez gibi görünür.En iyisimi dediğimi yap sorunun düzelecektir.

    Bende de şöyle bi sıkıntı oldu.Extreme Quality modunu yükledim haritalara tek tek,evet herşey süper oldu gayet iyi fakat zırh,güç,hız modları deavtif durumda.Neden böyle oldu anlamadım.Dante den yardım istedim dur bakalım o ne yapmış aceba.


    Ekleme:Evet benim sıkıntı moddan kaynaklı.Modu yüklemediğim haritalarda bu sorun yok.Ne zaman sandbox tan modu seçip uygularsam bu güç modları felan devre dışı oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 16 Ekim 2010; 0:46:43 >




  • Real Lifesis'in ilk sürümünde büyük bir görsel fark görmüştim fakat RELİ2'de bir fark göremedim ama bu bir sorundan kaynaklanıyor muhakkak. Aksi halde forumda RELi2 ile harika görüntülerde oyunu oynayan arkadaşlar var. Öncelikle oyunun orjinal o nedenle ilaçlık bir durum yok onun dışında tüm yamalar sırasıyla yapıldı ve ardından da mod kuruldu. Save lerimi dediğin gibi ilk denememde silmemiştim fakat oyunu silip tekrar modu denediğimde save leri de sildim ama sonuç değişmedi. Sorunum da devam ediyor yani hala RELİ2'yi aktif edemediğimi düşünüyorum, sorun nerede tam olarak anlamış değilim ama yabancı forumları da araştırıyorum bakalım bir çözüm bulacağım muhakkak.
  • game klasörünün içine çıkartıyosun değil mi?windows7 64 bit yada 32 bit kullanıyorsan uyumluluktan xp sp2 yi seç öyle dene.eğer ki yine aynıysa .bat dosyasına tıklarken de aynısını yap,yani .bat dosyasının uyumluluğunu değiştir ve yönetici olarak çalıştır.Bakalım düzelecek mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojan01

    game klasörünün içine çıkartıyosun değil mi?windows7 64 bit yada 32 bit kullanıyorsan uyumluluktan xp sp2 yi seç öyle dene.eğer ki yine aynıysa .bat dosyasına tıklarken de aynısını yap,yani .bat dosyasının uyumluluğunu değiştir ve yönetici olarak çalıştır.Bakalım düzelecek mi?


    Şöyle söyliyeyim RELİ2 modu tüm dosyalarını C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis dizinine atıyor. Burada RELİ2-installer dosyası oluşuyor ve onu kurmamız gerekiyor, işlem esnasında game klasörüne dosya gidiyor yanlış hatırlamıyorsam. Modu indirdiğim yerde zaten kurulum açıklama sı detaylı olarak anlatılıyor zaten basit bir kurulumu var yani devamlı böyle mod kuran biri için zor bir kombinasyon yok fakat oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denemedim belki işe yarar hatırlatma için teşekkür ediyorum. Deneyip sonucu buraya yazarım umarım işe yarar.




  • @venom800 önceden yüklediğin autoexec.cfg dosyası var mı Crysis\Game\Config , ana dizinde yada belgelerim de? Attığın resimlerde RELI2 kurulmamış RELI2'de renkler daha pastel, ama orjinal Crysis'e de benzemiyor o ikinci resimdeki ağaçlar sanki modlu crysis grafikleri gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

    @venom800 önceden yüklediğin autoexec.cfg dosyası var mı Crysis\Game\Config , ana dizinde yada belgelerim de? Attığın resimlerde RELI2 kurulmamış RELI2'de renkler daha pastel, ama orjinal Crysis'e de benzemiyor o ikinci resimdeki ağaçlar sanki modlu crysis grafikleri gibi.


    Ya çok ilginç ama sanki modun bir kısmı kurulu ama bazı efektler düzgün atılmamış da o nedenle Crysis'in ilk haline benziyor gibi bir görüntü var çok ilginç gerçekten. Dün oyunu tamamen silip (save ler de dahil olmak üzere) yeniden kurdum ve sırasıyla yamaları yaptım daha sonra RELi2 modunu tekrar kurdum ama yine aynı görüntü yine aynı görüntü... autoexec.cfg dosyası RELİ2 ile birlikte yeniden geliyor ve orjinal dosya ile yer değiştiriyor yani benim ondan önce bir autoexec.cfg koymuşluğum yok Crysis\Game\Config dizinine. Zaten oyunu tamamen silp yeniden kuruyorum ama sonuç değişmiyor.




  • Dante'nin vermiş olduğu video olayı aşmış.Gerçektende fps nin ne demek olduğunu anlatıyor.Bana göre ekran kartı üretcilerinin yüzünden crytek firması budenli muhteşem şeyleri bizlere sunamıyor.Bu modları biraz daha optimize etseler kim giderde ati nin nvidianın yeni kartlarını alır,ki bu görüntülerin daha üstü nasıl bir görüntü olabilir sorusunun cevabı tabiki 3d dir.
  • venom800 tşk ler. bu modlar bir harika yaa hayran kalmamak mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    venom800 tşk ler. bu modlar bir harika yaa hayran kalmamak mümkün değil.


    @güllaççı dostum sanırım küçük bir yanlış anlaşılma var, mod paylaşımında bulunan ben değilim @Noctivagant, @Moo-hyuk ve @Dante arkadaşımız çeşitli Crysis modları paylaşmışlar görsel açıdan oyunun daha da güzel görünmesi adına, ben sadece bir mod kurulumu ile ilgili sorunumu dile getirdim

    Bu arada arkadaşlar kurulum ile ilgili sorunumu çözdüm ama farklı bir yol deneyerek oldu. Babamın netbook unda Crysis'i kurdum ve sırasıyla tüm yamaları yaptım sonra da RELi2 kurulumunu gerçekleştirdim install.bat dosyasını çalıştırdığımda bendeki gibi her dosya kurulumundan sonra error yazısını görmedim ve mod sorunsuz yüklendi sonra harici hdd ile o dosyaları bendeki Crysis dosyaları ile değiştirdim sonuç muazzam tabi Görsel anlamda ilk Reallifesis modundan daha iyi bir mod olmuş bir ara bir kaç ekran görüntüsü alıp koyarım gerçi burada epey var ama en azından sorunumun kalmadığını görmeniz açısından iyi olur herhalde.




  • Arkadaşlar RELİ 2 görsellik açısından bence hikaye Extreme Quality Mod muhteşem.Daha böyle bir mod görülmemiştir herhalde.Adamın yürüyüşü,yavaşlatma efekti ve daha nice başka efektler.Bu modu kesinlikle deneminizi tavsiye ederim.

    Bende ati hd4670 var.Çok hızlı bir grafik kartı değil.Örneğin crysis in bize kattığı tüm görsel nimetlerinden yararlanamıyorum.1280x1024 te ,grafik kalitesi de normal de anca oynatıyor(akıcı bir şekilde) ortalama 30 fps alıyorum.Tabi 2.1 GB TEXTURE PACK ve EQM(Extreme Quality Mod) ile birlikte.


    Modun yüklenişi çok basit fakat modu yapan adam tüm efektleri birleştirmiş ve bir dosya yapmış.Bu dosyayı tüm haritalara tek tek enjekte etmeniz gerekiyor Ama bu tek dosyayı atınca modu yapan adam nasıl etmişşe Nanosuit in özelliklerini iptal etmiş.Yani maximum güç,max hız,max çiş vs modlarını kullanamıyorsunuz.

    Ayrı ayrı olan dosyalara gelince,bu dosyaların sürüm versiyonu 3.0.52 fakat en son yayımlanan da 3.0.56.İşte en son yayımlanan versiyonun tek tek dosyaları yok.Ben 3.0.52 yi yükledim bi de config dosyasını attım.Renkler muhteşem ötesi.



    Ekleme:Flow grapht tan kendim editledim modu.Sonunda çözdüm ohh be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 25 Ekim 2010; 20:08:38 >




  • böyle bişey olabilirmi yahu
    http://www.youtube.com/watch?v=jTCZapyjB70



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelfatsam -- 14 Aralık 2010; 8:00:52 >
  • peki bir oyunda böyle çatışma gördünüzmü ömrünüzde

    http://www.youtube.com/watch?v=shZzYkpl5Nk

    (1080 p'de oynatın)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.