Şimdi Ara

Crysis 3 Kasıyor SİSTEM BİLGİLERİ VAR GEL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet aarkadaşlar başlıktada belirtiğim gibi orijinal crysis 3 low da bile oynamicak şekilde kasıyor oyun otomatik yüksek grafik yapmış low a aldım yine birşey değişmedi bi el atsanız sorun nedir ?

    Sistem bilgileri :

    Ram 4 GB
    Amd a-10 6800K İşlemci
    Gtx9600 GT Ekran kartı
    Gigabyte Sniper Z7 a88x Anakart



  • Ekran kartın yetmiyor. Oyunu oynayabilmek için en az Nvidia GTS 450 ve üzeri model bir ekran kartı gerekiyor. Yazdığın ekran kartı ise bu ekran kartından daha düşük bir model o sebeple oyunun kasması çok normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Ekran kartın yetmiyor. Oyunu oynayabilmek için en az Nvidia GTS 450 ve üzeri model bir ekran kartı gerekiyor. Yazdığın ekran kartı ise bu ekran kartından daha düşük bir model o sebeple oyunun kasması çok normal.

    benim eski ekran kartım hd5550 idi o zaman crysis 3 ü hiç kasmadan oynadım bitirdim ekran kartını başkasından ödünç aldım ama bunda hiç oynanmıyor kasıyor yok mavi yeşil ekran oluyor oyun zaten orjinal.
  • Bu ödünç aldığın kart yani Gtx9600 GT Ekran kartı Dirext 11 destekli ama giriş seviyesi bir kart. Zaten 9000 GT serisi kartların bir kısmı Crysis 3 açmaz açanlarda kasar. Yani yaşadığın sorun o karttan dolağı çok normal.

    Oyun için en düşük Nvidia GTS 450 önerilmekte ve bu kart 9000 GT serisinden çok daha üstün bir kart. Aralarında çok ciddi güç farkı olan kartlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.