Şimdi Ara

Crysis 3 İncelemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    İnceleme konuğumuz Crysis 3. Hikayeden başlamak istiyorum hikaye Crysis 2'den 24 sene sonrasını alıyor uzun bir aralık peki bu arada Prophet ne yaptı. Prophet bu aralıkta Crynet tarafından hapsedildi. Düşmanlara gelecek olursak düşmanlar aynı Cell'ler ve eski dost Uzaylılar. Yani hiç mi bir şey olmadı da düşmanlarımız aynı. Hikaye sıkıcı diyebilirim yada bir süre sonra sıkabilir.
    Grafikler: Grafikler müthiş ama sistem isteyen çıkarcı bir grafik yapısı var (DX 11 zorunluluğu). İç mekanlar olsun dış mekanlar olsun harika. Silah tasarımları olsun müthiş diyebilirim.
    Seslendirme: Seslendirme çok vasat. Sanki iyi bir Türkçe öğrenmiş yabancı gibi (aksanları demiyorum tabi ki) Mesela Bir kapı aç denildiğinde açarım değilde yaparım diyorlar. Müzikler Crysis 2'nin gerisinde kalmış diyebilirim.
    Oynanış: Yapay zeka çok kötü diyemem ama kötü :D. Mesela binbaşı seviyesinde seni kolaylıkla öldürüyorlar ama taktik yapmadan öldürüyorlar. Şimdi diyorsunuz ki 2 taraflı saldırıyor yada Patlayıcı bir madde atınca kaçıyorlar ama bu kadar ile sınırlı. Birde zannetmeyin ki Nano Suit'e görünmezlik var ben bu bölümü de gizli yapayım demeyin olmuyor. Mesela bir adamın arkasından gidip boynunu kırdığınızda 2 km ötedeki askerler görebiliyor. Uzaylılara gelelim tamam uzaylılar ama abi adamlar onca silah geliştirmiş ama hayla salak salak üstümüze geliyorlar (Silahsız olanlar).
    Oyunun Artıları: Upgrade sistemi bu kez çok daha iyi olmuş diyebilirim. Birde şu silahlara dürbün takmak mermilerinin nasıl olacağına karar vermek muhteşem. Birde hack sistemi çok işe yarıyor. Yani oyun alınabilir ama ben biraz ucuzlamasını bekleyin derim şuan ki fiyatına edecek değecek bir oyun yok diyebilirim tabi ki grafik hariç.

    Bu benim ilk incelemem yorumlarınızı beklerim ona göre devam edeceğim olumlu yada olumsuz ama kesinlikle argo kelime kullanmayın :D







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.