Şimdi Ara

Crysis 2 Oyundan Atıyor (Orijinal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar en az 4 sefer bitirdiğim ve bir kaç aydır oynamadığım Crysis 2 oyundan atıyor.

    Ben en son çıkan yamaları kurduktan sonra oynamamıştım oyunu. Oyunu aylar sonra ilk defa oynayayım dedim. Oyuna sorunsuz başlıyorum ama ölüp tekrar başla değince oyundan atıyor. Ölmeyip bölüm bitirip yada bölüm bitirmeden komple oyundan çıkıp tekrar girdiğimde ve menüden oyunu sürdür dediğim de yükleme ekranında sonlara gelince oyundan atıyor.

    Oyunu komple silip tekrar kurdum yamaları da sıra ile kurdum ama değişen bir şey olmadı. Sorun ne olabilir. Oyun orijinal sürüm dür. daha ön siparişe çıkar çıkmaz almıştım. Eskiden böyle bir sorun yoktu.

    Yamalarla alakası olabilir mi? Crysis 1 de de benzer sorunlar yaşamıştım yamalardan sonra. Onda da yama kurana kadar sorunsuz çalışan oyun yamadan sonra donmalar ve bilgisayarda kilitlenmeler olmaya başlamıştı.

    Lütfen yardım edin. Oyun yasal sürüm dür. Oyunu silip tekrar kurdum hatta ekran kartı sürücüsünü de güncelledim ama sorun devam ediyor.







  • Arkadaşlar oyunu tekrar komple sildim ve kurdum. Bu defa hiç bir yama kurmadan başlattım ve yukarıda söz ettiğim sorunları yaşamadım. Garip şekilde benim bilgisayarda yama kurunca oyun bozuluyor. Orijinal oyun neden böyle yapar anlamadım gitti.
  • teşekkürler bende silip tekrar yükleyip yamasız oynamayı deniyeceğim yeni almıştım da oyunu yamasız bi fark oluyor mu yama sadece multiplayer için mi? öyleyse yamaya zaten gerek yok çünkü multiplayer kapanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.