Şimdi Ara

Crysis 1 donma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar geçen hafta şu sistemi kurdum :
    intel i7 3.2 ghz 8 mb cache
    12 gb 2000 mhz hi level ram
    Asus nvdia gtx 570 1300 mb kart direct CUII modeli

    Assassin creed brotherhood, hydrophobia prophecy ve witcher 2 gibi son çıkan oyunları son ayarlarda kasılmadan sorunsuz oynarken, Crysis 1 de bir yerden sonra oyun ya donuyor sesler takılarak masa üstüne dönüyorum ya da ekran kararıyor sesler geliyor tekrar masa üstüne dönüyorum. crysis 1 orjinal en son 1.21 patchini yükledim Directx 10 modunda çalıştırıyorum ayarlar sonda 1366 768 çözünürlükte oynamaktayım. yabancı bazı forumlarda directx 10 modunda bir çok sorun olduğunu duydum doğru mudur? benzer sorunları yaşayanlar oldu mu crysiste ? yardımcı olursanız sevinirim.



  • directx 9 da çalıştırınca sorun olmuyor böyle ama ondada biraz grafiklerin kalitesi düşüyor. sorunla ilgili ciddi bir araştırma yaptım ama kesin bir bulgu edinemedim. kartla alakalı bir sorun da olduğunu sanmıyorum oyunda ısısı 55-63 arasında gidip geliyor.
  • Bu problem genellikle sahte oyunlarda içerik eksikliğinden olabiliyor. Oyun sahte ise problem 80% oyundadır derim ben. Oyun orijinalse bu içerikli bilgisayarda donması normal değil. Ben Asus G73h den oynuyorum ve crysis 2'yi full çalıştırıyor. Seninkisi şu an benimkini geçiyor diye düşünüyorum. Aynı zamanda gtx 570 yeni bir kart o yüzden arada bir update ile düzeltilmesi gereken buglar çıkabilir.
  • Bana da donması saçma geliyor ama bu ekran kararmasıyla ilgili on binlerce başlık var google da . diğer oyunlarda donma yavaşlama vs olmuyor crysis 2 de full ayarlarda onda da benzer bir şey olmadı. crysis orjinal anlayamadım bende. nvidia forumlarına yazdım cevap bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.