Şimdi Ara

Cruze lastik değiştireceğim. Önerileriniz nekerdir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2010 Cruze LS aracımın 4 lastiğini değiştireceğim. Lastik konusunda pek bilgi sahibi değilim. Ortalama bin lira bütçe ayırdım. Sizce hangi lastik seçimi uygun olur benim için. Adana'da yaşadığımdan dolayı kış lastiği ihtiyacım yoktur. 4 Mevsim kullanabileceğim lastik aramaktayım.

    Teşekkürler



  • Selamun aleykum.

    Aklınızda bir model var mı bilmiyorum, benim de aracım 2011 Cruze ve iki lastiğim (Kumho Solus 215/50/R17 KH17) balon yapmış vaziyette, bu sebeple değiştireceğim ve üretim hatası olup olmadığından şüphelendiğim için ekspertiz isteyip kontrol etmelerini isteyeceğim. Zira çok sakin kullanan ve çukurlara neredeyse hiç girmeyen birisiyim, İstanbul'un yolları düzgün genel olarak malum ve hep ana arterlerde kullanıyorum.

    Benim aklımda yeni 2 lastiği Petlas PT 711 almak var kesin olarak, bu hafta içi bir bayiiden 170TL fiyat aldım lastik başına ve taktıracağım. Hem yerli üretim bir marka olması, hem müşteri hizmetlerinin ilgili oluşu hem de lastiğin çok sevdiğim ıslak ve kuru yol için kullanışlı olan V desene sahip olması sebebiyle (tabii fiyatı da çok iyi) tercih ettim.

    http://www.petlas.com.tr/tr/lastik.php?id=3

    Araştırdığım kadarı ile kullananlar da ekseriyetle memnun. Bende aracı Mersin, Antalya ve İstanbul ağırlıklı kullanacağım, bu sebeple bu desen beni İstanbul'un geçen sene ki bol karlı aylarını düşünmezsek memnun edecek diye umuyorum.

    Bana kalırsa bu tipte uygun fiyatlı bir lastik alıp denemekte fayda var. Zira bizim Cruze'lar çok performanslı kullanılmaya uygun araçlar değil ağırlıkları itibarı ile, bu yüzden bende Petlas alıp hem milli bir değere katkıda bulunmuş hem de V desen sayesinde Adana'nın hem yazı hem de kışında aracı üzerindeki Kumho'lardan daha stabil taşıyabilecek lastiklere sahip olabilirsiniz. Yük indeksleri ve hız indeksleri oldukça yüksek bir lastik PT 711. İnşallah memnun kalırım ve tecrübelerimi ilerleyen dönemlerde paylaşabilirim.

    Not: Ne marka ve model alırsanız alın lütfen yük indeksine ve hız indeksine dikkat edin! Zira boş ağırlığı 1450 KG olan ve uygun yolda yüksek hızlarda zevk veren bir Cruze için bu ikisi önemli.




  • Cevabınız için teşekkürler. Benim de kafama yattı lastik başı 170 TL ise uygun bir fiyatı varmış ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.