Şimdi Ara

Cruze Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar şu zamanlarda chevrolet türkiyeden çekilmişken ve o kadar çok olumsuz yorum yapan varken sizce cruze sedan alınır mı?
    2011 1.6 LS Plus veya Astra h 1.6 enjoy veya 1.3 cdti (150bin ve üzeri) bunların arasında kaldım.Cruze için peco chip varmış cruze nin yığılma sorununu ve yakıtı düşürüyormuş.tavsiyelerinizi bekliyorum. Ortalama Fiyat 30 bin.



  • Öncelikle merhaba;
    1.6 124HP Otomatik Cruze Sedan kullanıyorum. Araç 18.000km'de izlenimlerimi seninle paylaşayım;

    1- Ankara'da oturuyorum aracı hergün ev-okul arasında kullanıyorum 50km git-gel yapıyorum. Gaza yüklendiğim de oluyor sollama yaparken 5.500-6.000 devir görüyorum. Buna rağmen ortalama tüketim 8.0L inanmayan olursa yol bilgisayarının capsini atabilirim.

    2- İç malzeme kalitesinin düşük olduğu bölümler var ancak direksiyon, el freni, vites topuzu, konsol gibi sık kullanılan yerlerde malzeme kalitesi tatmin edici.

    3- Yol tutuşu ve fren mesafesi gerçekten çok iyi. Araçta ESP ve ABS standart zaten bu konuda Cruze kesinlikle tatmin edici düzeyin çok üzerinde.

    4- Arka koltuklar ve ön koltuklar geniş, otururken rahatsız etmiyor.

    5- Bagajı gayet büyük 4 bavul rahatlıkla sığıyor.

    6- Yığılma olmuyor araçta kim diyorsa birinci viteste giderken debriyaja basmadan gazı aniden bırakmıştır yığılıyor diyordur ama zaten bu çoğu araçta oluyor. 1. viteste debriyajı iyi ayarlayamazsan araç yığılır.

    7- Araç hantal falan değil 10.9 saniyede 0-100 yapıyor. 1.6 atmosferik 1.300 kiloluk bir araçtan daha da fazlasını beklemeyin. 1.2 turbolu araçlarla kıyaslıyor bazı arkadaşlar ancak turbo beslemeyi ve 300 kiloluk ağırlık farkını ihmal ediyorlar.

    Dipnot: Astra Classic 1.3 CDTI Otomatik kullandım ve Cruze kesinlikle kalite olarak kullandığım Astra'dan 1-2 gömlek üstün bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • By_photo35 kullanıcısına yanıt
    hocam sakın alma başına dert alırsın millete devamlı açıklama yapmak zorunda kalırsın yok ole değil böyle yok çok yakmıyor aslında vb.. servisine gitsen dert, tüp taktrsan sübap dert, satılığa çıkarsan aldığın fiyata satamama psikolojısı
    yol bilgisayarında genel ortalamada 10lt /100 yazacak en az. hiç bulaşma ha bunları bilip kabul ediyorsan tabiki alabilirsin. astra 1.3 cdti bak
  • Kesinlikle Tavsiye Ederim Bizde 1.6 LPG'li Var. Aracı 41.000 KM de Aldık Aldığımızda LPG Vardı. Gayet Konforlu Bir Araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.