Şimdi Ara

Cruze Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar şu zamanlarda chevrolet türkiyeden çekilmişken ve o kadar çok olumsuz yorum yapan varken sizce cruze sedan alınır mı?
    2011 1.6 LS Plus veya Astra h 1.6 enjoy veya 1.3 cdti (150bin ve üzeri) bunların arasında kaldım.Cruze için peco chip varmış cruze nin yığılma sorununu ve yakıtı düşürüyormuş.tavsiyelerinizi bekliyorum. Ortalama Fiyat 30 bin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Guncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ilgilendiğim 3 ilan var, bir kişi bile tavsiye etmiyor.
  • Olumsuz yorum yapan kim ona da bakmak lazım, gerçek kullanıcılar memnun gördüğüm kadarııyla;

    http://www.arabainceleme.com/2013/07/chevrolet-cruze-kullanici-yorumlari.html
  • Bu fiyata donanımlı araba yok zaten ilerleyen zamanda değer kaybeder mi o önemlii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_photo35 kullanıcısına yanıt
    Yeterince değer kaybetti, ayrıca zaten fiyatları uygundu rakiplerine göre, daha da düşmez bence..
  • Cruze = Yeni Rover = Yeni Proton liste uzar gider. Her devirde ülkemize her anlamda girip çıkan böyle markalar olacaktır. İyi diyenlere bakmayın dünyanın en zor şeyi bir insanın kazıklandığını, enayi yerine konduğunu itiraf etmesidir. Ben 1,5 sene once bu model ile ilgili olumsuz yönleri gösteren başlık açınca moderatörler konuyu kilitlemişti. Araç sağlam değil. Dünyadan kaza resim ve videoları paylaşmıştm. Bir kaç kişi de bunları görüp almaktan vazgeçmişti. Onlar bana dua ediyordur şimdi. Her zaman söylerim bir arabanın o ülked satış derinliği yoksa hemen atlamayın, hatta model piyasaya çıkar çıkmaz atlamayın derim. Çünkü makyajlı halinde bile o kasanın sorun olan herşeyi çözülür yoksa ilk hali ile alırsanız üzülürsünüz.
  • Arabamı bitti neden cruse. Başka marka bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan3156

    Cruze = Yeni Rover = Yeni Proton liste uzar gider. Her devirde ülkemize her anlamda girip çıkan böyle markalar olacaktır. İyi diyenlere bakmayın dünyanın en zor şeyi bir insanın kazıklandığını, enayi yerine konduğunu itiraf etmesidir. Ben 1,5 sene once bu model ile ilgili olumsuz yönleri gösteren başlık açınca moderatörler konuyu kilitlemişti. Araç sağlam değil. Dünyadan kaza resim ve videoları paylaşmıştm. Bir kaç kişi de bunları görüp almaktan vazgeçmişti. Onlar bana dua ediyordur şimdi. Her zaman söylerim bir arabanın o ülked satış derinliği yoksa hemen atlamayın, hatta model piyasaya çıkar çıkmaz atlamayın derim. Çünkü makyajlı halinde bile o kasanın sorun olan herşeyi çözülür yoksa ilk hali ile alırsanız üzülürsünüz.

    saglam degilden kastiniz ? cruze insignia platformunda uretilmedi mi ? hic binmedim,tecrubem yok lakin yakit ve performans dusuklugu konusundan baska duyum almadim fiyatlari bayagi uygun full paket alinabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Lütfen İnternette Cruze ile ilgili resimleri araştırınız. Özellikle Rus haber sitelerinden. Youtubeda da bolca var. Bütün kazalarından ağır yada hafif fark etmez lastikler istisnasız fırlıyor. Yaşam kafesini bilemem ama ön ve arka darbelerde çok ağır hasar alıyor. Olması gerekenden fazla. Lastik fırlaması hakikaten çok fazla komik.
  • HIZLA değer kaybediyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.