Şimdi Ara

Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba uzun süre önce bu oyun için Türkçe yama yapılmasını rica etmiştim oyun o kadar güzel ki bu çabamdan vazgeçmeyip yapımcısına kadar ulaşıp bir geri dönüş aldım.

    Ekran resimlerini bırakacağım. yapımcıya oyuna Türkçe dil desteği getirmeleri için ricada bulundum, fakat yapımcı bana şu an için böyle bir çalışma yapmadıklarını ve eğer talep olursa bunu yapabileceklerini söyledi.


    Sizden ricam yapımcıya mesaj atıp talep oluşturmanız bu sayede oyun Türkçe olacak bu oyunu Türkçe yaptırabilirsek elimden geldiğince çoğu oyunların yapımcılarına bunu direterek Türkçe dil desteği getirtmeyi düşünüyorum.


    Biliyorsunuz ki 2021 yılında Türkiye oyun topluluğu çok fazla şekilde artmış durumda ve ne yazık ki hala çoğu oyun yapım şirketleri Türkçe dil desteğine yanaşmıyor zaten Torrent kullanımı bu son senede çoğu oyun kırılamadığı ve güvensizlikle dolduğu için (Mining virüsleri gibi nedenlerden) artık genel oyuncu kitlesi orijinal oyunlara yönelmeye daha sıcak bakıyor.


    Ve bende Türk oyuncu topluluğunun bir parçası olarak buna dur deyip, bu haksızlığı yıkmak istiyorum.


    Eskiden oyunceviri ekibi vardı çoğu oyunu çeviriyordu ama son zamanlarda duyduğum ve üzüldüğüm ayrılık haberleri yayıldı artık yama yapmaya çalışmıyorlar nedense :(.


    Her neyse buraya Discord sunucusu ve aldığım mesajı bizzat ekleyeceğim sizden ricam girip K0S3K K.adlı kişiye İngilizce ile oyuna Türkçe dil desteği getirmelerini rica etmeniz bende adama forumlarda bunun için destek toplayacağımı söyledim lütfen bir mesajı mazur görmeyin.


    Oyundan kısaca bahsedeyim orta çağ han işletme temalı macera dolu hikayesi baya eğlenceli olan güzel bir oyun düz oynayınca (İngilizce olarak oynayınca anlamaz iseniz çok sıkıcı geliyor fakat oyun Türkçe olsa eminim rahat 2 gününüzü harcayıp o orta çağ temasını iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma. Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma. Hadi eklere geçelim Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma. .

    Yapımcı ile konuşmam;

    Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma.

    Crossroads inn discord;

    Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma.
    Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma.discord
    Join the Crossroads Inn Discord Server!
    https://discord.com/invite/FDE4xbfS

    Oyunun İlk bakış videosu;

    Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma.Turkish Playeryoutube
    🎯TP Army'e Hemen Katılmak için : https://bit.ly/2TWFy5U 🕵🏻TP Army Discord : https://discord.gg/HYmKk7D Crossroads Inn kickstarter ile başlayan macerasında harika bir oyun olmayı başarmış. Birçok bug ve hata düzenli güncellemeler sonrası hallolmuş. Orta çağdaki han maceramıza sizde davetlisiniz... İyi Seyirler Yayınlarımız Twitch ve Youtube üzerinden eş zamanlı devam etmektedir. 🎮 Steam Küratör : https://store.steampowered.com/curato... 🔴Twitch : https://www.twitch.tv/turkishplayercom ▶️Youtube : https://www.youtube.com/turkishplayercom 👍Facebook : https://www.facebook.com/turkishplaye... 🐦Twitter : https://twitter.com/turkishplayertp 💻Web: http://turkishplayer.com/ 💪TurkishPlayer'a destek olmak için : https://www.bynogame.com/turkishplayer #crossroadsinn #simulasyon #ortaçağ
    https://www.youtube.com/watch?v=i2Q861RlZ-Y

    Konuda hatalarım var ise lütfen adminlerden ricam düzeltmeleridir. Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma. 








  • Başarılı bir girişim umarım olur.

  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

    Oyunun dil dosyalarını açabilsem kendim çevireceğimde işte :))

  • Arkadaşlar oyunun dil dosyasını yapımcı bana yolladı ve 7700 satırlık bir dosya ve bunu txt olarak gönderdi gönüllü olarak çevirmeye başlayabiliriz eğer yardım etmek isteyen olursa

  • xedar2746 X kullanıcısına yanıt

    Ben yardım etmek isterim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki dc sunucumuz var arkadaşımda işlerini halledince bu hafta çeviririz ben yapımcıya tüm çeviri bumu diye sordum elimizdeki olan bu dedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.