Şimdi Ara

Crop Ofis Mobilyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşantımızın en önemli alanlarından biri olan işyeri ve ofisleriniz için doğru mobilya seçimlerinde [B]Crop Mobilya[/B] sizlere en modern ve uygun tasarımlar sunmaktadır.

    Günümüzün 3/1 lik bölümünü ofisimizde çalışarak geçirmekteyiz. Yaklaşık 8-10 saat vakit geçirdiğimiz mekanın konforu ve göze hitap etmesi için ofis mobilyaları son derece önemlidir. Çalışma ortamları, dekorasyon ve atmosfer iş performansını en çok etkileyen etkenlerden biridir. Ofis ortamlarında ne kadar ferah ve modern dekorasyon olursa çalışanlar kendilerini o kadar rahat ve ferah hissedicek ve buda çalışma performanslarını etkileyecektir.

    Ofis mobilyaları dekorasyonu çalışanlar ve kendiniz için önemli olduğu kadar gelecek iş ortakları içinde son derece önemlidir. Ofisinizin görüntüsü dekorasyonu ne kadar modern olursa iş ortaklığı yapacağınız kişilerin firmanız hakkındaki düşünceleride pozitif olacaktır. İş görüşmesi yapacağınız iş ortaklarınız, çözüm ortaklarınız veya müşterilerinizi modern dekorasyonlu bir ofiste konforlu bir şekilde ağırlamak istemezmisiniz.

     Crop Ofis Mobilyaları


    [U]Crop Ofis Mobilyaları[/U]
    Çamlıbel Cad. Fikri Sok. No:8 Pınar Mah. Maslak / İSTANBUL
    ( İstinye Park AVM Arka kısmı, Pınar Mahallesi Girişi)
    Tel: +90(212) 286 32 33
    Faks: +90(212) 286 32 47
    E-Posta: [email]info@cropofismobilyalari.com[/email]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.