Şimdi Ara

Croatia Airlines ile İlgili Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.
    Croatia Airlines ile zagreb'e gitmeyi düşünüyorum. Kimi istanbul-zagreb uçuşlarını Havilland DHC-8 400 SERIES yani kısacası pırpır pervaneli uçak ile gerçekleştiriyor, kimini ise Airbus A319 tipi uçak ile. Dönüş uçuşlarında ise hepsini Airbus A319 ile gerçekleştirdiği görülüyor. Ben kesinlikle pırpır uçak ile zagreb'e gitmeyi düşünmüyorum. Merakım ise şu; acaba Airbus A319 ile gidiş ve dönüş yapan uçuş günlerini seçersem, Croatia Airlines bana bir sürpriz yaparak diğer tip uçak ile karşıma çıkar mı? Yoksa bileti aldığım an uçuş bilgilerinde Airbus yazıyorsa ona güvenebilir miyim?

    "uçağa binerken şok yaşamayın diye ben ekleme yapayım... airbus ile değil pırpırlı uçak ile istanbul-zagreb-split ve dönüş yolculuğu yaptım. hayatımda bu kadar rahatsız bir uçağa hiç binmemiştim. ama fiyatları çok uygun."

    diye bir yorum okudum internette. Bu yorum üzerine böyle bir başlık açmak istedim. Umarım bu arkadaş bileti alırken uçak tipine dikkat etmeden almıştır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • hirvat havayollariyla ucmustum.Benim ucagim degismisti.Ama pripirlidan daha buyuk bir ucaga donmustu.
    Pirpirliylada uctum.Bence bi rahatsiz edici durum yok ucakta.Yolculuk biraz daha uzun surmustu okadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.