Şimdi Ara

CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!! (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.772
Cevap
2
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar
    yaklaşık 2 yıldır zen touch 40 gb ı kullanıyorum ve tek bir sorun dışında mükemmel çalışıyor. son 6 aydır play rewind/forward ya da back tuşlarına bastğımda random yapıyor(oldukça sık oluyor). format atmama ve playsforsure firmware ını yapmama rağmen sorun çözülmedi. çok sinir bozucu bi durum.creative in forumunda da bu sorunu yaşayanlar var.sonradn ortaya çıkan bi durum olduğu için üretim hatası gibi de gözükmüyor. eğer benzer problemi olan ya da çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_code -- 11 Ocak 2008; 1:52:00 >
  • vista'ya uygun bir program değil bizim kullanmış oldugumuz programlar.
    windows xp'de kurup denersen açılacaktır bexter. sorunun çözümü bu.
  • vay bea hala zen touch kullaniliyor mu efsane cihazi sattim bende sirf büyük diye yoksa cok iyi calisiyordu .
    konuda down olmus baya.
  • öncelikle selamlar uzun zaman oldu bu sayfaya yazmayalı bıraktığımızdan beri biraz durulmuş sanki neyse ufak bi problem var geçen gün mikrafonla kaydettiğim müzik wav formatında görünmüyor dolayısıyla pc ye attığımda çalamıyorum datanın hiçbi formatı yok bu problemi nasıl aşarım? ( bu arada zen pc ye bağlıyken recordings klasörünün içindeki ikonu çal dediğimde çalıyor ama )

  • selam..
    Ben epeydir ortalarda yoktum askerliğimi bitirmeme üç buçuk ay kaldı..
    11 aydan fazla oldu ve en çok yapmak istediğim yeni aldığım ve içindeki parçaları daha düzenleyemeden askere geldiğim 40gb zen touch'ıma dokunmak...Bunu yaşayan bilir...
    Bu arada içinde o klasik müzik arşivide duruyor..Ben o parçalarıda bi şekilde pc ye atacağım ve isteyenlere gödereceğim.Bunu ilk gördüğümde de yapacaktım ama zaman işte...Tarih 2007 Mayıs 22 ... herşeyimi bırakıp asker olmuştum.şimdi o müzik arşivimi ve zen touch'ımı çok özledim..
    Bu arada önceden kullandığım 20gb zen touch'ın bozulan harddiskini de hiçbir yerde bulamamıştım.şu anda multimedya bilgisayara bi mail attım..Heralde birtek ordan temin edebileceğim..Birden onuda hayata geçirmek isteği uyandı bende..(Modeli:HTC426020G7A) Hitachi 1.8" 20gb Harddisk...Biryerlerden sıfır ve ucuza bulan olursa söylesin...Şafak 112



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zen-Ci -- 27 Nisan 2008; 15:03:04 >




  • Arkadaşlar selamlar bende bir 40 glık var fakat bir problem var . Şimdi ben normal şarkı atmayı deniorm fakat writing %100 diyor ve kalıyor ama alete o şarkıyı atıyor ve program kitleniyor . Sonra kapayıp açıorm programı tekrar bi şarkı atabiliorm ama şarkı silmede kalıor direk sil diyorum fakat kalıyor . sizce ne gibi bir problem olabilir update etmedim 1 küsürlü versionda boş yer var alette yeterince başka bir bilgde denediimdede bu oluyor szice sorn nedir napsam düzelir :s
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kingan

    Arkadaşlar selamlar bende bir 40 glık var fakat bir problem var . Şimdi ben normal şarkı atmayı deniorm fakat writing %100 diyor ve kalıyor ama alete o şarkıyı atıyor ve program kitleniyor . Sonra kapayıp açıorm programı tekrar bi şarkı atabiliorm ama şarkı silmede kalıor direk sil diyorum fakat kalıyor . sizce ne gibi bir problem olabilir update etmedim 1 küsürlü versionda boş yer var alette yeterince başka bir bilgde denediimdede bu oluyor szice sorn nedir napsam düzelir :s



    Selam ..
    Bu tür sorunlarda bilgisayarından ZEN'le ilgili bütün driver-program vs..Hepsini kaldırıp,sorunsuz bir şekilde tekrar kurmalısın.Yine olmadıysa win xp'yide yeniden kur.
    Bu arada ZEN TOUCH ın firmware'ine dokunmaman çok iyi..Çünkü daha fazla sorun ozaman ortaya çıkıyor..Şimdiki sanırım programla alakalı..Tabii Zen'i düşürmediysen... :)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    AYRICA:
    ZEN'İN İÇİNİ MERAK EDENLER BENİM GÖNDERDİĞİM AYRINTILI FOTOĞRAFLARI GEÇMİŞ SAYFALARDA BULABİLİR.


    ŞAFAK:105 BAŞKA YOK

    BY




  • merhaba arkadaslar
    bende zen touch 20 gb var.bir tanıdıktan aldım. uzun zamandır bir problemle karsı karsıyayım.firmware yukleyemiyorum.nomad yuklerken birşeyler oldu sanırım o gunden beri pc zen i 20 mb olarak goruyor.firmware yuklerken ise connect device diyor. aynı sorunu daha once belirtenler olmus gordugum kadarıyla önerilen bazı cözüm yollarının tamamını denedim ama bir gelişme olmadı
    recovery mode da sıkışıp kalmış durumdayım...daha oncekilerden farklı bir yaklasım soz konusu olabilirmi?
    birde istanbulda servis nerde var?
    yardımcı olursanız cok sevinecegim
  • selam 2buçuk seneye yakın zen touch kullanıyorum çok da memnunum aldığım günden beri,hiç firmwaredir eklemedir yapmadım,data kısmına bilgi atıp ulaşamama benimde bşıma geldi ama üstelemedim..herkesin başında var demekki..bi kaç kere düşürdüm bişey olmadı,bikaç kere touch pad kısmı dengesizleşti düzeldi kendi kendine maşallah diyorum :)
    firmware yükselteyim diye düşünüyodum onda da sorun yaşanıyomuş herhalde, öyle herhangi biyerden müzik alayım diye derdim yok taşınabilir bellek olarak görmese de olur..onun dışında artısı varmı,sorunu daha çok sanırım..format atıp düzenlemek en iyisi olacak gibi..
  • Slm CORDICKO
    Zen touch la ilgili ;
    *CİHAZI TANITAMAMA
    *FIRMWARE YÜKSELTME DEN (SONRAKİ) OLANLAR.....
    *DATA ATARKEN YARIDA KESİLMESİ
    *KAPASİTEYİ 20 mb GÖRME
    *RECOVERY MOD'DA TAKILIP KALMASI
    *NOT CONNECTED...
    Bunlar genelde driver ve destek programLarın yüklenmesi sırasında sorun çıkması sonucu oluyor..

    Çözüm: Bütün driver'lerı bilgisayarım'ın aygıt yöneticisinden direk kaldırmak(program ekle kaldırdan sonra aygıt yöneticisindende tamamen kaldır)Sonra hepsini yeniden kur.Hiç sorun oluşmadan kurulması gerek.Yani arada bir kere bile olumsuz ileti çıkmadan.
    Olmazsa;
    XP'yi komple yeniden kur ve ekran kartı - ses kartı tanıttıktan sonra ilk olarak zen'i kur..
    Olmazsa;
    Başka birinin PC'de sıfır'dan kur bi dene..
    Yine olmadıysa Zen'in sistemi çökmüştür..İçindeki harddisk'i harici bir sürücüde (note book kullanıcıları bilir) formatla ve sonra zen'e takıp 1.xx yada 2.xx firmware atarak sorunu çözebilirsin..?..Tabii Creative bu harddisklerin tabiri caizse KENDİNE ÖZGÜ KAFA BİLGİLERİNİ elindeki zen'in beynine girmişse ki bu bizi aşar..Ozaman sadece harddiski dışarda formatlayıp cihaza takmak bişey ifade etmez ..Ama denemek gerek..
    Eğer Zen'in içinden çok fazla tıkırtılar geliyorsa..Harddisk iptal olmuş demektir..O harddiskten bulursan birgün(1,8" Hitachi Travel Star 20GB) banada lazım..Geçmiş olsun..
    Şafak:84
    GELİYORUM ANKARAaaaaaaaaaa bitiyor işte.....................




  • selamlar daha ilk mesajım biliyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum. Neyse Zen'imi aldıktan sonra aleti firmware updatelerken elektriklerim kesildi ve alet sıfırlandı evdeki bilgisayarda denedim internet cafedeki bilgisayarda denedim hiç bir yüklediğim zen'i çalırtırmadı. Sürekli recovery mode de açılıyor ve alet açılırken Firmware Problem diyor ne yapacağımı bilmiyorum eski sayfalarda wind. xp'yi formatlayınca değiştiği yazıyor ama bunu da denediğim halde hiç bir yararı olmadı yardımlarınızı bekliyorum.
  • Bakın bakalım arkadaş yazmış ama konu açmış olduk

    http://forum.donanimhaber.com/m_23978214/tm.htm
  • River46 pm alamıyorsun cevap atamıyorum sana. Konuda yazdığın görülmüyor ayrıca
  • arkadaşlar zen touch firm ware hatası veriyor eskisinide yenisinide yüklemeye çalışıyorum ama pc cihazı görmüyor daha doğrusu firmware programları görmüyor imddaaatt
  • merhaba ilgilenen olursa zen touch 40gb satıyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_27417857/mpage_1/key_//tm.htm#27417857
  • "pangea"Slm.
    Cihazın göründüğüne göre temiz ve dediğine göre sorunsuz..
    Bende 40GB kullanıyorum..Daha önceki 20gb 'ımın harrdiskkini piyasadan edinemediğim için(GARANTİ SERVİSİ 100$+KDV DEMİŞTİ!!!)
    40 GB'lığı almak zorunda kalmıştım..
    Düşünüyorumda Şimdi eğer kendi 40gb ımın başına böyle birşey gelmiş olsaydı harddsike vereceğim onca para yerine senin cihazı alırdım..
    --Bu şekilde bir sorunu olan varsa bence kaçırmasın....
    Yani sadece içinden harddiskini alıp kullanmak için bile çok güzel bir fiyat bence..
    Haa Firmware sorununu çözememiş olanlarda düşünsün..
    Ayrıca bataryasıda yedekte durur.....
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    BENCE! EFSANE JUKEBOX ZEN TOUCH ! YİNEDE GÖNÜLLERİN SULTANI HALA

    DÜN MAĞZANIN BİRİNDE IPOD TÜRLERİNE BAKTIM 40GB VEYA ÜSTÜ RADYO ÖZELLİKLİ (OPSİYONEL BİLE OLSA HELAL DİYCEM) BİR CİHAZ GÖREMEDİM DAHA..
    TABİİ FİYAT OLARAKTA KIYASLAYIP BAKTIĞINDA ŞÖYLE SADECE MÜZİK ÇALAR OLARAK ZENTOUCH'A RAKİP BİRŞEY YOK..

    HA BU ARADA ZEN TOCH BİR TEKNOLOJİ HARİKASI DEĞİL
    KALIN-AĞIR-EKRAN KONTRASTI DÜŞÜK(BEN 7 NUMARA GÖZLÜK KULLANDIĞIM İÇİN BANA GÖRE DÜŞÜK)
    MENÜ VE KULLANIM BİRAZ KARIŞIK..
    AMA
    SES ÇOK İYİ - KAPASİTE TARTIŞILMAZ - PİL ÖMRÜ YÜKSEK - FM RADYO AKSESUSARI EHHH RADYO İÇİN DEĞER..




  • uzun bi aradan sonra dönüş yaptım bu foruma. bende zen'ciyim. 3. senesini dolduracak. ama elimdeki cihaz ikinci
    hard-disk problemi çıkıp garantide yenisini almıştın. ogün bugündür düzgün çalışıyor. iki gün önceside upgrade yaptım. ama bütün şarkılarımın isimleri bozuldu.
    halbuki önceki nomad explorerda düzenlemiştim geri içine yükledim. nasıl işse
    upgrade'te bende sorun yaşadım onun için sayfalarca okudum ve hallettim. herkese teşekkürü borç bilirim. kolay gelsin.
  • bu yeni versiyonda kaydetme ve silme hızında çok büyük yavaşlama var arkadaşlar :(
  • arkadaşlar 1.x versiyona dönüş nasıl yapılacak.
    creative programlarını kaldırdım. media player 9dayım ama 1.x te cihaz bağlı değil diyor. 2.x de gayet normal??
  • hatta eski bilgisayarım windows 98de bile denedim olmadı. artık yenileyecek olanlar düşünsün. yani benim gibi 3senedir alışmış olanlar..
    belkide dönüş için bi yolu vardırda ben halledemedim ?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.