Şimdi Ara

Creative ZEN AURVANA Kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Creative Zen Aurvana Kullanıyorum.Ama kablosu zamanla deforme oldu ve ses gidip geliyor.Defalarca kesip birleştirdim ama geçici bir çözüm oldu.Kesip birleştirmekten kablo çok kısaldı.Bu kabloyu nereden değiştirebilirim bir bilginiz varmı?Sürücülerde hiç bir sorun yok.Sırf kablodan dolayı çöpe atmakta istemiyorum..



  • quote:

    Orjinalden alıntı: fred78

    Arkadaşlar Creative Zen Aurvana Kullanıyorum.Ama kablosu zamanla deforme oldu ve ses gidip geliyor.Defalarca kesip birleştirdim ama geçici bir çözüm oldu.Kesip birleştirmekten kablo çok kısaldı.Bu kabloyu nereden değiştirebilirim bir bilginiz varmı?Sürücülerde hiç bir sorun yok.Sırf kablodan dolayı çöpe atmakta istemiyorum..

    2 yıldır kullanıyorum kablosu nasıl koptu şuan hayret ediyorum bir yere sıkışıp ezilme olduysa o ayrı. kablosunu bulacağını sanmam kaliteli ince bir kablo ile uzatılabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: master88
    2 yıldır kullanıyorum kablosu nasıl koptu şuan hayret ediyorum bir yere sıkışıp ezilme olduysa o ayrı. kablosunu bulacağını sanmam kaliteli ince bir kablo ile uzatılabilir.


    Herhangi bir kaza olmadı.Zamanla kulaklığın biri cızırtı yaptı.Daha sonra ses kesildi jak ile kablonun birleştiği yeri kıvırınca ses geliyordu.Bende kesip başka bir jak birleştirdim.Bir süre sorunsuz kullandım.Ama yine aynı sorun tekrar etti.Bugün Creative Teknik servisi aradım.İlgili kişi yapılabilecek bir şeyin olmadığını söyledi.Dediğiniz gibi kaliteli bir uzatma kablo bulur isem kesip birleştirecem.O kadar para verioz ama bir kablo yüzünden kulaklık çöpe gidio.Tavsiye için teşekkürler...
  • iyi iletken sağlayan özel ses kabloları yani ipekli kablo kullanman lazım eski performansı o şekilde alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.