Şimdi Ara

Creative MuVo USB 2.0 128MB MP3 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar "Creative MuVo USB 2.0 128MB MP3 Player" galiba çok sağlam yada benden başka kimsede yok. Bir araştırma yapıyorum bu modellerle ilgili arıza yada kullanımı ile ilgili hiç bir yerde raslamadım. Neyse benim derdim şu:

    Ben 13.04.2005'de Creative MuVo USB 2.0 128MB MP3 Player aldım. 09.07.2007 tarihine kadar sorunsuz olarak kullandım. 09.07.2007 tarihi MP3 dinlerken aniden ses kesildi ve pilinin bittiğini zannedip yedek pil ile değiştirdim. Açmaya çalıştım ve açılmadı. PC'ye takıp açmak istediğimde şu hatayı verip açılmadı

    "I:\ erişilemez.
    Bir G/Ç aygıt hatası nedemiyle istek yürütülemedi."

    Multimedia teknik servisini aradım. Teknik servisten bana, yukarıda da en başta adresini verdiğiniz "güncel firmware’i bilgisayarınıza indirin ve MP3 Player PC'de takılı iken çalıştırın o birşeyler bulursa düzelir" dedi aynen yaptım. Bu seferde şu hatayı verdi.

    "Please put device in recovery mode before running firmware update."

    Multimedia teknik servisini bugün tekrar aradım. Aynı arkadaşla görüştüm. Ya internette "recovery mode driver" arat yada getir burda program yükleyip deneyelim dedi. Bende sorunumu sizlerle paylaşıp çözüm bulmak istedim.
    Creative MuVo USB 2.0 128MB MP3 Player için gereken "recovery mode" nereden bulurum. (Yabancı sitelerde arattım ama ingilizce olmayınca çözemedim.)
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.







  • bende bundan vardı ama kasamın ve bilgisayar masamın azizliğine uğradım. usb girişi kırıldı. cihazı recovery modunda tanıtabilmek için play/pause düğmesini basılı tutarak bilgisayarınıza bağlamanız ve bilgisayar yeni donanın bulundu diyene kadar düğmeye basılı tutmanız gerekiyor.
  • quote:

    bende bundan vardı ama kasamın ve bilgisayar masamın azizliğine uğradım. usb girişi kırıldı. cihazı recovery modunda tanıtabilmek için play/pause düğmesini basılı tutarak bilgisayarınıza bağlamanız ve bilgisayar yeni donanın bulundu diyene kadar düğmeye basılı tutmanız gerekiyor.


    Arkadaşım herşeyden önce ilginize teşekkür ederim.
    Dediğinizi yaptım "Yeni Donanım Bulundu" diye çıktı ve yükleme yaptı ama yine
    "I:\ erişilemez.
    Bir G/Ç aygıt hatası nedemiyle istek yürütülemedi."
    diye çıkıyor ve açılmıyor.
    Acaba ben eksik bir şeymi yapıyorum.
  • hayır eksik birşey yapmıyorsunuz. acaba başka bir bilgisayarda deneme şansınız olabilir mi?
  • ya arkadaslar ben de zeon neeeon mp3 512 aldım benım kide aynı oldu yapamıyorum net 63 sen ne yaptın oldumu en kısa zamanda cevaplarsanız sevınırım
  • Bende MuVo Tx 512 MB var. gecen yil Ankara Batikent Carrefour'dan aldim..
    yurtdisina ciktim.. disardayken cihaz bozuldu.. Aynen net63'un basina geldigi gibi oldu.. milletin cin mali mp3 leri canavar gibi calisirken orjinal Creative'in bozulmasi bayaa canimi sikti.. Haziranda Turkiyeye dondum. Hemen garanti belgesinde adresi yazili Creative'in teknik servisi olan Ankara Ovecler 'Multimedia' ya gittim. Gitmez olaydim! Meger onceki hafta Creative ankaradaki teknik servisini kapatmis!! artik yalniz istanbulda olacakmis!! istersem cihazi istüanbila yollayabilecegimi soylediler!! =)
    istanbildaku teknik servisi aradim
    Creative'in resmi internet sitesinden cihazin yazilim guncellemisini yaparsam sorun duzelir dediler.. hemen internet cageye gidip yazilim indirdim ve Allaha sukur cihaz kendine geldi.. hala sorunsuz calisiyor.

    Gelelim net63'un problemine..
    Sanirim yukledigin yazilim tam olarak mp3 calarinla ilgili degil veya cihazda gercekten duzelmeyecek bi problem olusmus. umarim 1.sidir ve duzgun calisan bi guncelleme yamasi bulursun. Ben sunu hatirliyorum, firmware'i undurup calistirirken cihazin bilgisayara onceden takili olmasi lazim uyarisini almistim.. nitrous_oxide'in de dedigi gibi taktiktan sonra acma/kapama dugmesine basili tutman da gerekiyo olabilir.

    Ha bi de "I:\ erişilemez.
    Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi."

    demissin, benim creative de bozulunca degisik bilgisayarlara takip denedim, her seferinde Creative'in surucusu windows XP sp2 tarafindan otomatik olarak yukleniyordu ama senin dedigin hatayi veriyordu. sende de creative surucusu yukleniyo muydu yoksa bilgisayar onu da mi tanimiyordu, sadece bilgisayarim'a girince yeni takilan 'taninmamis' bi tasinabilir bellek olarak mi gorunuyodu?




  • o driverı yukdedikten sonra fw güncellemesi yapılacak benim bilgigim yani recovery modunda cihazı baglayacaksın sonra o bişiler bulup yükleyecek sonrada sen exi açıp update yapıcaksın
  • Arkadaşım Senin sorunun ciddi bir noktada. sistemindeki Creative yazılımlarını tek tek kaldır. her kaldırışında sistemi yeniden başlat. Creative yazılımını yüklemeden önce donanımı tak yeni donanım algılasın öyle kur yazılımını. bak o olmazsa sistemine temiz bir Windows XP Pro sp2 kurman gerekebilir.
  • bendede aynı modelden var muvo tx se ilk açılışta creative yazıor kum saati çıkıyodu artık oda çıkmıyor creative yazıyor kum saai çıkıcak yerde çıkmıyor ve alet kapanıyor bu sorun yaşanmadan önce aletin içinden bir şarkı sildim ve alet tık dedi ve kapandı versiyon silmiş olabilirmiyiz acaba
  • Fena hortlamış konu:D

    Zannetmiyorum hafıza bozulmuştur muhtemelen cihazı formatla pc den.
  • Eski bir konu ama, ben de aynı sorunla karşılaştım.

    Yeni yazılımı nerden bulabilirim ? creative'in sitesine baktım bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.