Şimdi Ara

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
39.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende audigy value ve t6060 aldım ama bir problem var. Speaker ayarlarında 5.1 seçiyorum. Test'e basınca arkalardan gelmesi gereken seslerde önlerden geliyor. Anlamadım gitti, driver problemimi yoksa ses kartı problemlimi.
  • onboard ses kartıyla normal anfili stereo sony kolonlarım cayır cayır ses verirdi, home cinema olayı için t6060 aldım, bas onboard kartta dayanılamayacak kadar kötüydü, elimde olan sb live ı taktım o kötü dediğimiz basslar gitti yerine muhteşem uyumlu bir bass geldi..kaldıki audigy ile falan çokçok daha güzel olacaktır..

    bu ses sistemleri yanında demo cd verilmemesi, yazılım veya manual bulunmaması çok gıcığıma gitti
  • Arkadaşlar ben bu gün t6060 ı dinleme şansı buldum bass ları söylendiği gibi kötü değil bence, tamam x-530 la kıyaslayınca kötü ama bana güzel geldi neden bu kadar kişi t6060'ın bassları hakkında kötü yorum yapıyor.
  • Arkadaşlar mrb..
    Daha bu hafta başında 6060 aldım Küçük bir sorunum var.. IPOD'umu "Aux in" girişine bağladığımda sadece subwoofer ve front'lardan ses geliyo Rear ve Center'dan tık yok.. Bu durum normal mi yoksa benimkimi arızalı..?
    Normalse bence biraz saçma olmuş.. O zaman "Aux in" in ne espirisi kalıyo.. Ipod'u direk fronta bağlardım aynı hesap..

     *** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!
  • merhaba arkadaslar bende creative t6060 var ve forumu okuduguma gore ıyı bır ses alabılmem ıcın ses kartı gereklı onerdıgınız marka 'creative audigy' ama sole bısı var nette arastırdıgımda bunu cok modellerı var hangısını onerıorsunuz tam adını yazarsanız sevınırım.bu arada mp3player taktıgım 2+1 calısıor,5+1 sekılde calıstıranınız varsa anlatsın lutfen. pcde muzık dınlerken 5+1 butun hoperlorlerden ses alıorum.ılk kurdugumda subtan kütük gıbı ses alıodum ama sesayarlarından bass boost u actıgımda hersey duzeldı suanda memnunum ama daha ıyısı olacaksa ses kartı almayı dusunuorum. 5+1 i seskartınıza uyumlugunu ayarlarken center ve subı swap(yerdegıstırmeyın)cunku centerdan kısık ses ve cızırtı gelıo sadece.

    simdiden herkese cok tesekkurler t6060 alanlara hayırlı olsun gulegule kullanın.
  • ben x-530 kullanıyorum jazz-de006 dijital dekoder'ile tizler şu anda çok çok iyi hoperlör dijitalden bağlı yani x-530'un tizleri kesinlikle kötü değil ayrıca son ses'te sub (25 cm öteye kadar hava üflerken) içimi resmen titretiyor ve t6060 'bayağı bir dinlemişliğim var kesinlikle bass'lar kötü değil berbat'tı o kolonları sadece dvd ve oyun'da kullanabilirsiniz oysa benim logitech müzik seti gibi ses vermekle kalmayıp oyun ve dvd'de gayet iyi alacak arkadaşlara tek söylemek istediğim gidip iyice bi dinlesinler kolonları boşuna t6060'a o kadar para vermesinler çünki t6060 hiç bir zaman iyi bir müzik deneyimi için uygun değildir.dvd ve oyun performansı ise x-530 ve x-540 ile neredeyse aynıdır.
    saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thagran

    2 rca çıkışı t6060 a bağlamak için bu adaptore ihtiyaç var. Türkiyede bulan arkadaş buraya yazarsa sevinirim. Yoksa mecbur dışarıdan alıcaz.

     *** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!



    EVET ARKADAŞLAR BU ARA BAĞLANTIYI BULAN VAR MI ???
  • Arkadaşlar ben T6060 ı yeni aldım gerçektende güzel bir sistem ama bi sorum olacak. ben sistemi ilk denediğim de sadece 2 hoparlör ve woofer çalışıyordu ve bilgisayarda bir yerleri karıştırdıımda bütün hoparlörleri çalıştı ama bu seferde bazı hoparlörlerden az ses gelmeye başladı . mesela center hoparlöründen çıkan ses 18 w lık olmasına rağmen diğer hoparlörlerden çıkan seslerden daha az. daha çok ses çıkması gerekirken diğerlerinden daha az ses çıkartıyor. bu konuda yardım cı olursanız sevinirim. bu arada konuşmaları front left hoparlöründen net olarak alıyorum.
  • Uyuyan güzeli uyandırayım dedim. Ayrıca subwooferın içini merak eden olmustu. Onuda koyayım dedim.

     *** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!


     *** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!


     *** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!


     *** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!




  • Ayrıca dvd ye 5+1 i bağlamak için aşağıdaki kablolardan 3 adet lazım...
     *** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!
  • imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
    ınspıre t6060 dan ses gelmiyor ne yapacam yardım acil
  • önceden geliyordu bu meredi bilgisyara takınca oldu açılışltaki o muhteşem patlam bile olmuyor sadece görülen kumandadaki ışık ne yapacam lütfen yardım edin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yeşilce

    önceden geliyordu bu meredi bilgisyara takınca oldu açılışltaki o muhteşem patlam bile olmuyor sadece görülen kumandadaki ışık ne yapacam lütfen yardım edin



    o meret hangi meret..??
  • arkadaşlar merhaba.T 6060 ı dün aldım sağ ön hoparlör bas gitar seslerinde cızırtı yapıyor düğerlerinde hiç bir sorun yok.yani sanki patlakmış gibi tepki veriyor tizlerde hiç bir sorun yok yanlızca baslarda bu sorun. sizce garantiyemi vereyim hemen yoksa benim halledebileceğim bir sorunmu?

    yardım ederseniz sevinirim

    herkeze sevgiler...
  • arkadaşlar aldığım yere götürdüm bozuk olan hoparlörü anında değiştirip sıfırını verdiler sorun çözüldü..
  • mrb arkadaşlar tizleri köşelere koycam bunun uzatma kabloları nerden bulabilirim?
    tşk.
  • beyler x-540 ı cok methettiler mavi bilgisayardan ucuzunu bulamadım ve ellerinde t6060 ve x-540 var hangisi almalıyım? x-540 deneyen varmı?
  • yaaa arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım.ben biraz techno musik dinliyorum. cihazım bunu kaldırabilir mi bilmiyorum. benim cihaz:> toshiba a210-15k
    bide t6060 creative ses kartı istemiyo mu?
  • @bayram uzatma kabloları orjinal parça olarak satılmıyor fakat sen elektronik mağazasından bulabilirsin...

    @mavi_sakal şimdi X-540 ı sadece dinledim bas lar falan güzel. Bende de T6060 var. Tizler mükemmel fakat baslar x-540 a göre daha kötü... Yani x-540 bas t6060 ise tiz güzel verir. Karar senin....

    @alperergul arkadasım sanırım laptopta 5+1 ses kartı yok... Bu yüzden doğal 5+1 ses lamazsın. SAdece çoğaltma kablolarıyla 2 kanalı 5 hoparlörden verebilirsin... Kaldrıma falan söz konusu değildir. Ses kartına hangi hoparlörü bağlarsan onu vericektir... Her 5+1 sistem için gerekli olan 5+1 destekli ses kartıdır... Eğer 5+1 ses almak istiyosan Laptoplar için creative in ses kartlarına bakabilirsin...
  • Creative Inspire T6060 ile Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 Ses kartım var.. ikisi de hayal kırıklığı oldu benim için.. hiç tavsiye etmiyorum.. T6060 bas olarak berbat.. felaket sert..tizleri de bass 'ından berbat..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.