Şimdi Ara

Creative 5200'ün uydularından biri bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hoparlorun biri yere düştü bozuldu, acaba garanti yenisi ile değiştirir mi bilginiz var mı?



  • kullanıcıya ait hata bu yani teknik bir hata yok o yüzden değiştirmez
  • Dostum emin ol eger sen düşürmeden bozulsa bile değiştirmezler. başka bahane bulurlar. O sebepten her durumda iş sana düşüyor. Uyduların içindeki hoparlörler genelde 6 cm lik klasik hoparlörlerdir. kadıköyden karaköyden git 3 ytl ye falan veriyorlar. Al tak paşa paşa kullan. Bende T 5900 var uydulardaki hoparlörler 6 cm lik hoparlör. 8 cm lik biledegil. Wooferdaki hoparlör taş gibi sertti. Gidip kendime adam gibi woofer hoparlör aldım taktım. Canavar gibi. Önceki hoparlörde basslar kafana cekiç vuruyor gibiydi aça şimdi lokum gibi. Yani korkma elindeki sistem milyarlık sitem degil. o sebepten modifiye etmekten korkma. Benim T5900 ü alalı 5 ay falan oldu ama ben dayanamam oyle uyuzluklara garanti maranti umurumda olmaz çünkü hic bir Bilgisayar firması alıp degiştirmez. Ama değiştirebilecegini söyleyen arkadaşlar varsa da eyvallah. şansını dene ama canını sıktıgına değmez. Al bi hoparlör tak kullan. kafanı rahat bırak canını sıkma. Kolay gelsin.




  • Ben orjinali bozulmasın diye demiştim ama neyse herhangi bi hoparlor bağlarız artık.Teşekkür ederim cevabınız için ya bide bu hoparlorun girişleri analog galiba dvd nin çıkışları dijital buna nasıl bağlarız bi çevirici filan varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackHs -- 31 Temmuz 2006; 19:15:19 >
  • arkadaşım inan her türlü hpörlörü çalıştırıyo bende 2500 vardı inan bana 2 tane 85 lik hopörlörü tek çıkış yapıp taktım manyak çalıdı yaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.