Şimdi Ara

Creality K1 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Epeydir 3d yazıcıları araştırıyorum ve bunlar arasında k1 de var. Ürünün Bim'e 9 taksitli olarak 18000 den geleceğini duydum. Eğer bulabilirsem, ki sanmıyorum, sizce alınır mı? Ya da bu fiyata daha farklı ne önerirsiniz?




  • vorondesign.com
    VORON2.4
    https://vorondesign.com/voron2.4

    Bu Voron Core XY yazıcının kopyası. Nozul ısıtıcı sistemi özel, hız olarak güzel. Creality Print programı insanı deli ediyor. Son yayınladıkları versiyonunda farklı filament tanımlama seçeneği hiç çalışmıyor bende. Her farklı filament taktığımda kendi tanımlı filamentlerini değiştirmek zorunda kalıyorum. Alınırmı dersen evet. Ayar yapmasını az bilen kullanıcılar için iyi bir seçim. Deneyimli bir kullanıcı isen Voron topla. Voron yazıcılar satılmıyor, parçaları satılıyor, kendin birleştiriyorsun.

  • Merhaba ben satın aldım. Henüz gelmedi. Yeni yeni merak satıyorum. Nasıl flament alınır ne basılır nasıl basılır? Bunlarla uğraşmak ve hobi edinmek istiyorum. 😀
  • Orjinal olmayan, tam 1,75mm çapında olmayan filamentlerde problem yaşandıklarını söylüyorlar. Yazıcı üzerinde gelen extruder iticisi tam 1.75mm filamenti tutacak şekilde tasarlanmış. Firma bu hatadan dolayı değişim için extruder satışına başlamış.


    Yaşadığım bir sorun üzerine yerli filament üreticilerinden birini ziyaret etmiştim. Çap ölçümü için çift yönlü lazer ölçüm cihazı kullanıyordu. Filament elips şeklindeydi, bir yanı 1,60mm bir yanı 1,85 e kadar çıkıyordu. Hacimsel olarak doğru bir akış vermesine rağmen extruder itici dişlileri ince tarafı itemediği için baskıda tam yapışmama, eksik katman gibi problemler oluşturuyordu. Daha sonra düzelttiler.


    Bu türde bir filament ile karşılaşırsan yeni tip extruder kafası alsan bile bozuk baskı alacaksın.

    Hassas bir kumpas almanı tavsiye ederim, filament çapı değişken ise bozuk baskı alacaksın demek oluyor. Çap değişimi daha küçük olan filamentlerde sorun oluşturmayacaktır.


    Titreşim ölçümü modülü yazıcı kafasında mevcut, baskılardaki titrek gölgelenmeleri kaldıran bir teknoloji. Bu nedenle güzel baskılar alabileceksin.

    Hayırlı olsun yeni yazıcın.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.