Şimdi Ara

CPU Fan Secim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar intel i7 950 1366 islemcinin stok fanini degisecegim. Yanliz fan in sessizde olmasini istiyorum. Biraz baktim hem sessiz hemde performansli urun olarak piyasada Zalman gozukuyor. Birde bu Cooler Master in V90 GT si ayrica Thermaltake in de Frio su guzel gibi ama cok ses cikariyorlar galiba. BU urunleri kullananlar varmi? Baska hangi urunleri tavsiye edersiniz hem sessiz hemde performansli?



  • guitarhero hoca en iyi tavsiyeleri vermiş.Sessizlik + Performans istiyorsanız bu iki markanın ürünleri tercih edilmelidir.
    Ben de yine aynı siteden biraz daha uygun fiyatlı şu alternatifi önereyim.

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2595
  • Cooler Master V6 GT , Thermaltake in de Frio , Zalman CNPS9500A LED CPU Cooler, NOCTUA NH-U12P SE2 ve Cooler Master V8 karsilastirirsaniz hangisi dersiniz? Urunu ABD de alacagim fiyatlari burda hemen hemen ayni. Gerci cikardiklari gurultu degerlerine baktim sizinde onerdiginiz gibi Noctua digerlerine nazaran daha sessiz.
  • Youtube da bu videoyu izledim THERMALRIGHT Silver Arrow vs NOCTUA NH-D14 ve 2 side cok iyi sogutucularmis degerleride birbirine cok yakin Silver Arrow az farkla ustun. Gorunus olarakta Silver Arrow daha cok hosuma gitti. Suanda 1 numarada Silver Arrow var fakat Coolermaster in V6 GT veya V8 modelleri yada Thermaltake in Frio modeli bunlara gore dusukmu kaliyorlar bunlarin kiyaslamasini yapabilirmisiniz?




  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3240

    Bu dünyanın en iyisidir, eğer paranız yetmiyorsa Venomous-x alın, arada 2 derece var.

    1 - SILVER ARROW

    2 - NH-D14 (Üstteki ile arada bir derece)

    3 - VENOMOUS-X (Üstteki ile arada bir derece)

    Sıralama budur, U12P, V8, CNPS9500 gibi saçma sapan soğutuculara bakmayın.
  • Yarbayın saçma dediği NH-U12P dünyanın en iyi 10 soğutma çözümü arasında.Ben soğuk Laboratuvar Testleri ne değil kullanıcı memnuniyetine bakarım.

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835608014



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 3 Aralık 2010; 22:07:33 >
  • noctua kötü soğutucu yapmaz ama dh 12 14 kadar performasnlı değil fakat fanlar yeter diğer çözümlerede bakılabilir coolink gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 3 Aralık 2010; 22:32:00 >
  • Evet performansin iyi olmasi kadar sessiz olmasida benim icin onemli gordugum kadariylada hem thermalright silver arrow hemde noctua nin gurultu degerleride oldukca dusuk aslinda biraz da fan i buyutup rpm I dusurmek mantikli eger kasana uyuyorsa tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.