Şimdi Ara

(çözüm) Casper via v5 güncelleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, bu sabah Casper Via V5 telefonuma 5.0 lollipop'u yüklemeye kalktığım da bir hayli sorunla karşılaştım. Sorunum ise.

    " İndiriliyor... Bağlantıyı koparmayınız.." Diyip saatlerce öyle kalması + Aygıt yöneticisinde usb driverinde (telefon için) hata işareti olduğunu gördüm.

    Bayağı bir uğraştım fakat çözümünü buldum sonunda. Altta vereceğim ekrana gelmemiz şart kendi ( Asus ) bilgisayarımda bilgisayarına power (açma) düğmesine basınca hızlıca "F9" tuşuna 5-6 kere basmamla bu ekrana geliyorum. genellikle ; F7 F8 F9 tuşları ile giriliyor zaten.

    Ekran:

     (çözüm) Casper via v5 güncelleme.

    Bu ekran da başlangıç ayarlarına gelip " Sorun Gider" kısmına tıklıyoruz ve Yeniden başlat diyoruz daha sonra " Sürücüler imzasız yükle " gibi birşey olması lazım ve altta belirtilen bir tuş olmasın lazım. mesela falanca şey için 2 ye tıklamanız lazım. Bu imzasız sürücü kaçıncı sıradaysa 10 saniye içinde klavyeden o sayıya tıklıyoruz. ( Genellikle 7'dir ). Daha casper sitesinden indirdiğimiz güncelleme programını açarak güvenli bir şekilde güncelleme yapabilirsiniz :)

    NOT : Program güncellerken sürücü yükleme hatası alırsanız eğer " Yine de yükle" ye tıklamanız gerekiyor. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
     (çözüm) Casper via v5 güncelleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41para41 -- 24 Mayıs 2016; 9:15:39 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.