Şimdi Ara

[Çözüldü] Sistem Hoparlörünü Müzik Aleti Olarak Kullanmak İstiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ZewZack kullanıcısına yanıt
    2 yıl kadar önce Windows ile yapmaya çalışmıştım, olmamıştı. Daha sonra Linux'u mıncıkladım, yine olmamıştı. 1 ay önce GRUB_INIT_TUNE ile denedim, oldu. Ayrıca notebooklarda oluyor ama her notebookta olmuyor, sistem hoparlörü bulunan (aygıt yöneticisinde sistem hoparlörü isimli bir aygıt görünen) notebooklarda oluyor. Bir de sorunumun 1 ay önce çözüldüğünü cevap olarak belirttim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harun577 H kullanıcısına yanıt

    Bundan yıllar sonra gördüğüm bir rüyadan (rüyamda kullanılmayan bir masaüstü bilgisayarın içinden kendi masaüstü bilgisayarımın anakartına monte etmek için sistem hoparlörünü anakarttan dikkatlice sökmemden) etkilenip sistem hoparlörünü edinip kendi masaüstü bilgisayarımda bunu tekrar denedim (sistem hoparlörü ile müzik çalmayı bırakmış olmama rağmen), videodaki gibi sonunda başardım. Ancak o rüyayı görmeseydim ve o rüyadan etkilenmeseydim şu anda sistem hoparlörü ile hayatta müzik çalmazdım çünkü sistem hoparlörü ile müzik çalmayı bırakmıştım ve sebebini aşağıda belirteceğim.

    GeniusPilot2016youtube
    Diğer Bilgisayarımın Anakartında Bulunan Aygıt ile Çaldığım İlk Müzik
    https://www.youtube.com/shorts/M1Fs10VctLg?feature=share

    Masaüstü bilgisayarımın anakartındaki sistem hoparlörü ile müzik notası çalmayı başarana kadar karantina döneminden geçtik, o sırada 2 tane YouTube videom sebepsiz yere yaş kısıtlaması (18+) aldı, dizüstü bilgisayarımın anakartındaki sistem hoparlörü ile müzik çaldıktan sonra (o zaman masaüstü bilgisayarım yoktu) videonun sesi teliften dolayı kapatıldı ve bundan dolayı da bilgisayarın anakartında bulunan sistem hoparlörü ile müzik çalmayı bırakmak zorunda kaldım ve daha neler yaşadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KindElephant480 -- 15 Temmuz 2023; 12:45:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.