Şimdi Ara

Çözüldü Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhanmacit -- 21 Ocak 2020; 19:28:59 >



  • Bildiğim kadarıyla Kablonet binalarda müstakil evlerde yaptığı gibi kişisel olarak özel hat/şebeke çekmiyor. İllaki Kablonet ana kutusunun apartman elektriğini kullanması şart. Sizde de apartmanın elektriği kesikmiş yanlış anlamadıysam ve sizde ben kendi dairemden buraya elektrik sağlayabilir miyim diye soruyorsunuz.

    Bence en kısa çözüm yolu şu. Kablonet MH arayıp arıza kaydı bırakarak teknik ekiplerin binaya gelerek bakmasını sağlayın. Sonra da bu durumdan bahsederek duruma uygun yasal çözüm seçeneklerini sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 10 Ekim 2019; 18:4:12 >
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim. Kablonet, internetimizin bina elektriği olmadığı için kesildiğini söylüyor ve tek çözüm yolunun elektriği açtırmak olduğunu söylüyor. Benim sorum elektrik-internet hakkında bilgisi olan arkadaşlar acaba kendi evimden kablo çekmem vs mümkün mü? Ayrıca illegal bir durumun sözkonusu olduğunu düşünmüyorum. Dairemizin elektriğin biz ödüyoruz sonuçta.
  • emirhanmacit E kullanıcısına yanıt
    Kablonet rezilliği diye başlık açmak mantıklı mı sizce? Apartmanınızın elektriği yok siz "Kablonet Rezilliği" diye başlık açıyorsunuz. Ben de birşey sandım girerken.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emirhanmacit E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.

    İllegallik anlamında söylemedim, yasallık konusu şuradan geliyor. Binaya herhangi bir firma yeni şebeke döşemek için illaki yöneticiden izin almak zorunda. Muhtemelen kablonet sizin daireye özel güç hattı çekmeyecektir. Siz dışarıdan kendiniz çektirseniz bu kez de şikayet vb durumlarda sanki siz kaçak hat çekmişsiniz durumuna düşeceksiniz. Yok o konuda sıkıntı olmaz diyorsanız kendiniz bir elektrikçi çağırıp dairenizden ana kutuya özel elektrik hattı çektirebilirsiniz. Ne kadar tutar, aylık ne kadar elektrik harcar hiç bir bilgim yok ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 10 Ekim 2019; 18:25:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.