Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ Samsung S4 facebook senkronizasyon ve oturum açma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
18.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bir kaç güne kadar böyle bir sroun yoktu, telefonda hiç bir değişiklik olmamasına rağmen bu sorun çıktı.

    ayarlar> hesaplar> hesap ekle> facebook ile uyg snkrn et dediğimde karşıma facebook hesabı kur bölümü geliyor.
    kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonra, GALAXY S4 uygulamasına izin ver bölümü çıkıyor, tamam deyip izin veridikten sonra;
    "oturum açma başarısız. daha sonra deneyin" hatası veriyor. facebook uygulamalar kısmında uygulama gözüküyor. onu kaldırıp denesem de olmadı.
    başka facebook hesabı kurmayı denedim onu da kabul etmedi. yani benim facebook hesabımla da alakalı değil. telefona wipe reset attım yine olmadı.
    forumlarda da çözüm bulamadım. bu uygulama kurulamadığından beri spotify da facebooka bağlanamıyor. ilişkisi var mı emin değilim.

    fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockNpel -- 8 Mart 2015; 13:28:06 >
  • Dostum aynı sorun son zamanda bütün galaxy telefonlarda olmaya başladı çözümü ise samsung apps ta sns update i yapmak. Bende samsung app yüklü olmadığı için netten indirdim sende öyle yapabilirsin indirmen gereken sürüm sns 1.3.5 bu güncellemeyi yaptığında sorunun çözülecektir. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim, kimse bu sorunu çözememişti.
  • RockNpel Arkadaşım aynı sorun bende de vardı 1.3.5 i yükledim duzeldi ama. neden pekı bırden boyle bısey cıktı twıtter da bile senkronizasyon ve teklı oturum açma hatası yapıyor.Servısten gıttım 4.4.2 tekrar kurdurdum yine aynı sorun devam ediyor 1.2.0 olarak geliyo temizlemeden sonra yıne aynı illa 1.3.5 yı yüklememiz gerek sanırım. sadece bizde mı sorun yoksa :) 5.0.1 geldiğinde bakalım düzelcek mı.
  • clubberokan kullanıcısına yanıt
    konuda bahsedildiği şekilde çözüldü benim sorunum. sorunun temeli, samsung sync artık google play üzerinden değil galaxy apps üzerinden kuruluyor, ben de galaxy appsi devredışı bıraktığım için böyle bir sorun yaşamış oldum. bu arada ben 5.01 güncellemesini aldım, telefonum gt9505 londradan almıştım tr değil.
  • Appsda bulamadim ben kardes hangisi o dosya sns 1 3 5 acaba yardimci olurmusun faceboom tel her acilip kapanmasinda facebook senkr. Diyo ama oturum acma basariz diyo tel acilip kapatilinca hep gelio uyuz edio:) bulamadm yardmci olurmsz tskkr ederm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi yardımcı olayım, eğer android 5'e geçmediysen, telefon ayarlarında hesaplar bölümünde "facebook ile uygulamaları senk et" bölümü var. bu bölüm artık çalışmıyor. sebebi; samsungun kendi programı olan "galaxy app" adlı uygulamanın içine girip oradaki galaxy adlı uygulamanın güncel olmaması. şu an lolipopa geçtiğim için bakarak yönlendiremiyorum seni çünkü lolipopta bu sorunu çözmüşler dire face ile senkr oluyor.
  • Merhaba;

    Telefon ayarları konusunda pek bilgi sahibi değilim sns yi nasıl update edeceğim konusunda yardımcı olurmusunuz. Galaxy app te bulamadım.
  • ssevillll S kullanıcısına yanıt
    telefonunuz s4 ise zaten android 5 güncellemesiyle her şey kendiliğinden düzelecek. eğer android 5 güncellemesini almayacak bir model kullanıyorsanız, google playde samsung ve galaxy adlı tüm uygulamaların güncellemelerinin yapıldığından emin olun. daha sonra telefondaki uygulamalarda galaxy apps, samsung apps ismindeki uygulamalar varsa içine girip güncellemeleri kontrol edin. son olarak ayarlar> hesaplar kısmında facebook bölümüne gelip senkronizasyondan takvim ve galeriyi işaretleyin. sorun çözülecektir.andorid 5e geçtiğim için tam isimleri hatırlayamıyorum, aklıma gelen yakın isimleri yazdım.
  • rockNpel kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :D
  • Bende de aynı sorun vardı telefonum ( S4 Mini )... Dün sabah yani 26 Mayıs sabahı Samsung demekki çok şikayet alınca Galaxy APP'de SNS diye güncelleme göndermiş direkt telefonum yaptı ve sorun çözüldü.
  • mohrdor kullanıcısına yanıt
    s4 android 5.0.1 sürümünde yine facebook rehberi senronize etmez oldu. sizlerde de böyle mi? telefona wipe atıp herşeyi kurup güncelledim ama değişen bir şey yok. galaxy apps'te sns, sync gibi uygulamalar kaldırılmış. çözüm?
  • Ayni sorun bende de var ve çözümü bulamıyorum bir türlü. Takvim ve galeriyi senkronize et seceneklerini isaretledim. Her sey tamam ama rehberde resimler ve facebook simgesi cikmiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun facebookla alakalı bence. Eski versiyonunu yükledim rehberi senkliyor. Bu hafta iphone aldım onda da senk olmadı. Appstoreda sync.me uygulamasını indirdim bütün işimi gördü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorunu ben de s5 de yaşamaya başladım
  • Sorun galiba genel arkadaslar htc one. Kisiler senk. Olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android facebook eşitleme uyarısı almamak için Samsung telefon yada tablet kullananlar "Galaxy Apps" uygulamasını açsınlar, "SNS Provider" uygulamasını güncellesinler.

    Facebook eşitleme uyarısı kaybolacaktır.
  • sns 135 bulamadim internette mslf nerden indirdiniz aynı sıkıntıyı bende yaşamaktayım, şuan telefonu resetledim nafile uptade lazım yardımcı olun lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.