Şimdi Ara

[Çözüldü]ATI Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Ve Bu Durumdan Kurtuldu[Çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Benzer bir durum Nvidia GTS250 ekran kartımda benim de başıma geldi. Öncelikle ben Windows 7'de yaşadığın sorunu aynı sürücüyü kullandığında Windows 8'de de yaşayacağını düşünüyorum çünkü bende bu şekilde oldu. Her zaman en güncel sürücü ekran kartı için en uyumlusu olmayabiliyor. Örneğin benim ekran kartımda 285.62'den sonraki bütün sürümlerde bu sorun meydana geliyor fakat 285.62 ve öncesinde kesinlikle başıma gelmedi. Sorunu çözmeye çalışırken ekran kartımla en uyumlu çalışan sürücüyü araştırdım ve benzer sorunları yaşayanlardan öğrenip söz konusu sürümü yükleyip güncelleştirmeleri kapattım. Bir daha da bu şekilde bir hata almadım.

    Size de tavsiyem en güncel sürücüyü yüklemektense en son uyumlu olarak kullandığınız sürücüyü yüklemeniz. Bu sürümü hatırlamıyorsanız da internetten araştırıp bulabileceğinize inanıyorum. "bybanner" arkadaşın bahsettiği tepki süresi ayarları da kalıcı bir çözüm değil ki her zaman başarılı da olmayabiliyor.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga-akyol -- 14 Mart 2014; 18:03:36 >




  • tolga-akyol kullanıcısına yanıt
    Anladım,ama hangi sürücüsü sorunsuz olduğunu bilmiyorum.Belki yardım ederseniz bulabilirim,bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Ekran kartım Sapphire HD4350
    İşletim Sistemim Windows7 Proffessional SP1

    Teşekkürler yorum için,iyi forumlar!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayramBey

    Anladım,ama hangi sürücüsü sorunsuz olduğunu bilmiyorum.Belki yardım ederseniz bulabilirim,bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Ekran kartım Sapphire HD4350
    İşletim Sistemim Windows7 Proffessional SP1

    Teşekkürler yorum için,iyi forumlar!


    Sorununla ilgili biraz araştırma yapma fırsatım oldu. Bahsettiğim uygun sürücüyü senin ekran kartı modelin için tam olarak bulamadım. Ama yazdıklarından anlıyorum ki sen bu sorunu yaşamaya başlayalı henüz sadece aylar geçmiş. Bu yüzden AMD'nin sitesinden bulabildiğim ekran kartınla uyumlu en eski sürüm olan 12.1 'i yüklemeni tavsiye ediyorum. Bahsettiğim sürücünün çıkış tarihi 25 Ocak 2012. Sorununu çözebilir, denemekte fayda var. Fakat daha eski sürümlere ulaşamadım. Aslında senin ekran kartının çıktığı dönemlerde 9 sürümü falan varmış galiba. 12.1 sürümü sorununu çözmezse 9 sürümlerine ulaşmaya çalışırız. Ekran kartıyla birlikte gelen bir CD varsa onun içindeki sürücü de eskidir diye tahmin ediyorum. Onu da denemek yardımcı olabilir. Beni bilgilendirirsen memnun olurum.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga-akyol -- 14 Mart 2014; 18:35:29 >




  • tolga-akyol kullanıcısına yanıt
    İlk önce ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum.CD'si elimde mevcut geçen hafta dosyaların arasında buldum.Yüklediğimde yine aynı hata veriyordu,o yüzden o driver'ı silmiştim.Bu sizin verdiğiniz Driver'ı bir deneyeyim olmadı yine kaldırır benim elimde bulunan CD'den yüklerim.

    Çok teşekkür ediyorum,iyi forumlar!

    - EKLEME -
    Bakmadan cevap yazmıştım kusura bakma 2sinden birisine tıkladığımda linklerim AMD'nin incomplete olarak sayfasına atıyor herhalde kaldırılmış driver.Ben internetten bulabilirsem ordan yüklüyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayramBaran -- 14 Mart 2014; 18:31:48 >
  • Beyler bu gün baktımda ekran kartım aynı hatayı yapıyor. Driverleri ultimafede kuruyorum kafat yok. Eskiden kullanılan ekran kartı bir halt etmiyor şuan. Xpde makine kendini kitliyor ve açılmıyor masa üstü dahi gelmiyor. Driverle olduğunu sanmıyorum. Ekran kartında olmayan bir sorun var ve 2-3 haftadırda devam ediyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.