Şimdi Ara

Çözme sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler ben hep tr fen mat sos çözüyordum ama bugün fen mat tr sos çözdüm ve daha iyi yaptım tr yi basta çözünce heyecan falan oluyor bazı soruları tam anlamıyorum ama süre gidiyor diye cevaplayıp geçiyordum pazar gününkü sinavda fen mat tr sos çözsem bişey kayder miyim bir de sizce hangi sıralama en iyisi kişiden kişiye değişir dediğinizi duyuyor gibiyim ama herkes görüsünü yazarsa ortak bişey çıkabilir belki



  • İlk önce tr mat geo fen sos gidiyordum sonra geoda fazla zaman harcadığımı düşünüp tr mat fen geo sos sırasıyla çözmeye başladım böyle daha iyi oldu, ben de türkçeyi ilk çözmeyince sonrasında iyi yapamıyorum mattan sonra zaten kafa kazan gibi oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor bir Türkçe'ye denk gelip Türkçe'den baslamak kadar veya zor bir matematige denk gelip matematikten baslamak kadar kötü bir sey yoktur. Cunku heyecanini yenemeden tökezleyince kafa sıcaklığının arttıgını hissedebiliyorsun ve bu üzücü sonuçlar dogurabiliyor.

    Ben cok farkli yontemler denedim, kendim icin en iyisini bulabilmek icin ve Turkce'den baslamaya karar kildim. Sonra da matematik, fen ve sosyal olarak devam etmeye..

    Stres altında da cözebilip takılmayacağımız ders neyse ondan baslamaliyiz bence. Sınavın kaderi ilk 20 dakikada yazılır o yüzden sürprizlerine rağmen bizi yıkamayacak bir dersle başlamalıyız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sos Tr Fen Mat deniyorum bu aralar. Bütün katsayılar eşitse mesela zor bir matematiğe denk gelirsem orada 10 saniyelik felsefe sorusu dururken mat çözmek pek mantıklı gelmiyor.
  • Mat-fen-sosyal-türkçe iyidir👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayısalım şu şekilde yapıyorum.

    Türkçe-Matematik-Fen-Sosyal-Tekrar Matematik



    Matematikte süpürme tekniği ile kesin yapabileceğim soruları yapıp geçiyorum,zorlandıklarımı en sona bırakıyorum.1 matematik sorusuna 3-4 dk vermektense o zamanda sosyalden 5-6 soru çözebiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana şöyle söyleyim geçen sene ygs de türkçe matematik sırasıyla gittiğim için şuan mezunum. Türkçeye bitirip matematiğin 24.sorusuna geldiğimde 30dk kalmıştı fen ve sosyal boştu. Türkçe veya matematik zor gelirse ve oyalanırsan bittin demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.