Şimdi Ara

Cowon veya Archos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yukarıdaki başlığın ingilizcesi mevcut forumda biliyorum. ancak benim sormak istediğim şey farklı. şu anda cowon q5w ve archos705 arasında kararsız kalmış durumdayım. ancak ben önceliğimi ortaya koyup onun ardından buradaki arkadaşların da fikrini alarak karar vermek istiyorum. elimde çok fazla eğitim döküman ve video su bulunmakta. ben devamlı dolaştığım için bunları bu pmp ler aracılığıyla daha aktif kullanabilirim diye düşünüyorum. yani yolda geçirdiğim 2 saatte bu dökümanları okumak veya videoları izleyerek daha hızlı geliştirme imkanı sağlamak istiyorum kendime. bu noktada video seyredebilmeliyim öncelikle.
    ikinci olarak da eğer pdf de okuyabilirsem daha da güzel olur. bir de bu cihazları kullanan arkadaşlara bir şey daha sormak istiyorum. video seyrederken veya döküman okurken acaba belli bir bölgeye zoom yapma imkanı olabiliyor mu?
    sonuçta bu ikisinden yeterince tatmin olabilirsem geriye kalan müzik dinleme ve bilmem kaçıncı hz de bas ve tizleri duymak ya da duyamamak çok da önemli değil benim açımdan. ayrıca bu anlamda işime başka yarayabilecek fikirlere de açığım. minibook lar hariç.
    şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithfoxy -- 27 Mayıs 2009; 20:29:21 >







  • küçük bir laptop almaya ne dersin:) yok diyorsan cowon al archos sağlamlık hissi vermedi bana...cowon çok sağlam hissi veriyor...ve kalitesi ortada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.