Şimdi Ara

Cowon O2 - Cowon Q5W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bu iki model arasında anlamadığım bir şey var. Bir yerde okuduğum kadarıyla O2, Q5W ye göre daha yeni modelmiş. Ama bana göre Q5W nin özellikleri daha güzel. İnternete girebilmesi başlı başına bir olay. Neden Cowon yeni modelinde (O2) bu özelliği eklememiş, harika olurmuş.
    Sizce O2, Q5W ye göre üstün müdür?



  • cowon a3, o2, ve q5 en yeni modelleri bildigim kadariyla. O2 nin 32 gb lik versiyonu var max. A3 ve Q5 in 80 gb lik modelleri mevcut. malum sitelerde en pahali olan q5 gibi gorunuyor. O2 480x272, diger ikisi 800x480 ekran cozunurlugune sahip. A3 de de bluetooth ve wi fi yok bildigim kadariyla.

    acikcasi cowon ne yapmaya calisiyor anlam vermek guc. birbirine yakin 3-5 tane urun cikartip milletin kafasini karistirmak istiyor olabilir mi tartisilir tabi. ama ozelliklere bakacak olursak sahsi kanaatim q5 ten yana 3 cihaz arasindan her ne kadar ergonomik olmasalar da. sadece muzik dinlemek icin alinmasi mantikli gorunmuyor su asamada. soyle bi dusundum de aldik diyelim Q5 i ne tarafimiza saklayabiliriz ki? sadece uzun yolculuklarda ise yarayabilir. bu yuzden 3'' ten buyuk playerlara sicak bakmiyorum ergonomi acisindan.

    ne varsa s9 da var. bu zamana kadar yaptiklari en prestijli urun olarak goruyorum s9 u. en kisa surede de almak istiyorum




  • Taşınabilirlik açısından haklısınız, 3 inç izlemek için biraz ufak kalır gibi.
    Ama bence 5 inç de taşınabilir boyuttadır.
    S9 de kalite olarak çok iyi, ama Wifi koysalarmış mükemmel olabilirmiş.
    Bugünlerde Archos 5, hatta Archos 7 e yöneldim. Belki kalite olarak Cowon'a yaklaşamıyorlar ama çok fonksiyonel cihazlar, nerdeyse yok yok (tabi ekleri ücretli).
    Amerika'daki arkadaşımın dediğine göre Cowon bile Amerika'da pek bilinmiyormuş, herkes İphone ve İtouch alıyormuş.
  • q5w daha üstün
  • cowon a2 ve q5 kullandım. cowon q5 çok güzel bir cihaz o2 olmamış olsa kesinlikle tavsiye edebilirdim ama o2 varken q5e gerek yok. çünkü o2 nin oynatamadığı format yok neredeyse 720p hd videoları bile oynatabiliyor. ekran olarak q5 daha iyi olsada 480 272 çözünürlük de gayet yeterlidir. o2 flash bellek kullandığı için daha hafif ve pil ömrü daha uzundur. tek eksiği hdmi çıkış bana göre. q5 internete giriyor ama çok flash içeren sayfalarda kilitleniyor ve wireless çekimi de çok zayıf. modeme yakın kullanmak gerekiyor. bunun yanında hala çözülememiş ısı problemi de var. win ce 5.0 da zaten modası geçmiş bir işletim sistemi güncel teknolojileri destekleyen hiçbir fonksiyonu yok. internetten video oynatmıyor. size tavsiyem ille de alıcam derseniz s9 veya o2 dir. Ama beklerim derseniz zune hd ve creative zii egg gibi nvidia tegra tabanlı hdmi çıkışı olan media playerlar da piyasaya çıkmak için gün sayıyor. bu playerlar çıktıklarında tahminen cowon da benzer modeller çıkaracaktır. seçenekleriniz artar ve daha iyiyi daha ucuza alabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.