Şimdi Ara

COWON D2 mi CREATIVE ZEN VISION:M mi?? ACİL YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar acaip arada kaldım hiç bir şekilde karar vermiorum...

    yardımcı olursanız çok mutlu olurum

    Cowon D2 mi Creative Zen Vision:M mi??



  • eğer 4 gb (ve alacağın extra sd card) sana yetecekse hiç düşünme d2 al derim, bi süre ZVM kullandım 2 aydırda d2 kullanıyorum, kıyaslamam bile
  • çok güzel o zaman bi şey sorayım...

    tv-out'ları kıyaslarsan nasıl bi durum ortaya çıkar? Creative'in tv out'unun çok sağlam olduğunu duydum cowonda da aynı durum war mı??

    ayrıca ööle yerinde oturan biri de deilim aleti cebimde taşımak ekrana zarar wermez mi??

    son bi soru: sana "kıyaslamam bile" dedirten fark nedir aletler arası????
  • cowon D2 de tv aut fişi çıkmıyo ayrıca alman lazım.Ama senin için hafıza 4 GB+... yeterse hiç düşünme git cowon D2 al derim.

    mesela bir iki farkı zen vision m 262.000 renk iken cowon D2 16 Milyon renge sahip.Zen vision m 60 GB lıkta 16 saat müzik 5 saat video izleme süresi cowon D2 de 52 saat müzik 10 saat video oynatma süresi var.60 GB zen vision nın da bir artısı var hafıza ve USB host girişi bulunması.Cowon un ses efektlerini tartışmaya gerek bile yok.illde hafızası fazla olsun dersen ve paraya kıyarsan(boyutu da göz önünde bulundurmak lazım) cowon A2 al derim.

    Ama bana zen vision m mi, cowon D2 mi diye soran alursa lap diye cowon D2 derim.Bir kez 91 gram.Zen vision un yarısına yakın.ve de dokunmatik ekran tabiki
  • -Zen Vision M'nin hdd'si var,D2'de ise flash hafıza.
    -Boyutlar ciddi oranda farklı
    -Pil süreleri farklı

    ZVM dinlemedim ama Cowon'dan kötü olacağını da zannetmiyorum.
    Ben olsam D2 alırdım.Küçüklüğü avantaj ve pil süresi ile medya yönü daha iyi.Hafıza boyutunu dert etmem dersen ben de D2 diyorum
  • bu soruya tek bir cevabım olur


    D2
  • saolsasınız yani çoğunluk karışında boynum kıldan ince

    işte teredütüm cebimde falan taşırken ekrana zarar gelmesidir...

    ayrıca creative'in desteklediği video formatları daha fazla gibi cowon'da durum nedir??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thellowen -- 10 Ağustos 2007; 10:01:05 >
  • ZVM için:
    DivX™ 4 & 55, XviD5, MPEG-1, MPEG-2, MPEG4-SP, WMV9, Hareketli-JPEG

    Cowon için:
    AVI : MPEG4 ~ 2Mbps, 320x240, 30fps, MP3 audio
    WMV : WMV9 ~ 768kbps, 320x240, 30fps, WMA audio
  • ekran konusunda kağıt verilerine bakma .ben ikisinide karşılaştırmış biri olarak büyük bir fark yok derim.boyutları zcmye dezavantaj.diğer yandan ses kalitesi zvmde d2 den çok daha iyi.müzik dinlemek ve uzun videolar için zvm daha iyi.

    d2nin ekranı uzun vadede illaki bozulacaktır(1-1.5 sene)çünkü dokunmatik.panatel yurtdışından gelen cihazlara parasıyla dihi bakmıyor.ekran dayanıklılığıda zvm önde.

    d2nin bu kıyasta tek üstün yanı boyutları.cidden çok ufak.resimde görüldüğü gibi değil.

    son karar ses+video+büyük hafıza-boyut=zvm

    burun farkıyla ekran+pil ömrü+boyut;=d2
  • cowon ses konusunda dünyaca unlu bircok int sitesinden mukemmel olarak nitelendirilmiştir.ben hiçbir markanın bu kadar övüldügünü gormedim.u2 dahil.bunu kucuk bir int. araştırmasıyla gorebilirsin. cowon d2 ise gercekten fotolardakinen cok daha kucuk.ses ayarları ise baş dondurecek kadar.ben olsam d2 i secerdim.forumda da 2. el zvm satan cok.bence en iyisi senin kendin görup seslerini videolarını karşılaştırman olacak .pil de onemli ise d2.
  • hmm. ama cihazı amerikadan getirtiyorum birine... (yani kara verince gelcek)

    ağar öyleysee cowon'daki herhangi bi arıza durumunda başımız ağrıcak demektir bu... ağrıza durumunda başka bi çıkış yolu yok mu atcaz mı aleti?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: thellowen

    hmm. ama cihazı amerikadan getirtiyorum birine... (yani kara verince gelcek)

    ağar öyleysee cowon'daki herhangi bi arıza durumunda başımız ağrıcak demektir bu... ağrıza durumunda başka bi çıkış yolu yok mu atcaz mı aleti?




    Kargo parasını verip aldığın yere göndereceksin ya da dikkatli kullanacaksın :D

    1-1,5 sene de nasıl bozuluyor anlamadım.Böyle bir şey olsa çoğu fotoğraf makinesi de dahil olmak üzere üreticiler neden dokunmatik ekran yapsın




  • be uzun vadeden bahsediyorum.yapısı gereği narin bir alet.sonuçta mp3 çalar çok dikkatlide kullanılmıyor.cowonda pek sağlam bir cihaz değil.creativede cowonda yurtdışından alınan ürünlere bakmıyor.ama bu ikili arasında zvm daha sağlam gibi.ben ikisinide kullandım yukarıda yazdım zaten detaylıca farkları.birde hangi internet sitesi cowonu 1.numara yapmış bir link versenizde görsek.ama istersen cowonun amiral gemisi olan x5in nasıl zvm tarafından folloş edildiğinin linki var.

    tam dediğim incelemeyi bulamadım ama şu linkte bikaç karşılaştırma var
    http://www.cnet.com.au/mp3players/mp3players/0,239036128,240062302,00.htm




  • quote:

    Orjinalden alıntı: beratkaya23

    be uzun vadeden bahsediyorum.yapısı gereği narin bir alet.sonuçta mp3 çalar çok dikkatlide kullanılmıyor.cowonda pek sağlam bir cihaz değil.creativede cowonda yurtdışından alınan ürünlere bakmıyor.ama bu ikili arasında zvm daha sağlam gibi.ben ikisinide kullandım yukarıda yazdım zaten detaylıca farkları.birde hangi internet sitesi cowonu 1.numara yapmış bir link versenizde görsek.ama istersen cowonun amiral gemisi olan x5in nasıl zvm tarafından folloş edildiğinin linki var.

    tam dediğim incelemeyi bulamadım ama şu linkte bikaç karşılaştırma var
    http://www.cnet.com.au/mp3players/mp3players/0,239036128,240062302,00.htm

    bana uzun vadede sallıyormuşsun gibi geldi.mp3 çaları dikkatli kullanmak tamamen sana bağlı bişey,butun ürünler kotu kullanmayla uzun vadede bozulabilir.kim cowonun 1. seçildigini soyledi? x5 i kim amiral seçti ? verdigin incelemede folloşluk bir durum yok,verilerde sony hd 5 girilmemiş ne hikmetse 1. cıkmış(bir teknoloji dergisinde de sonuç sony di).cowonların internetteki incelemelerinde best sound quality,great sound,very good audio quality yazıldıgını cok gordum hem de butun mallarında. cowonlar 1. seçilemez cunku ipoda benzemiyor(!).t3 dergisinde de okudum:adam cowonun ses ve goruntu teknolojilerinde uzman oldugunu soyluyor.arama sistemi ipod gibi degil diye notu düşürüyor.haklı da olabilir ama sorun bu degil.ben sesi vurgulamıştım.ha creative tabiiki kotu bir marka degil.ses kartlarını oneririm,ses sistemlerini de oneririm(hatta kullanıyorum) ama cd okuyucu da ,kulaklıkta,mp3 player da seçmem.bu benim kendi gorüşüm.creative mp3 playerler de iyidir.ne vardı ki şu zvm ipoda benzemeseydi.kulaklıkları bile artık,ne denirse...creative gibi buyuk bir markanın(!) niye boyle saçmaladıgını da anlamadım.shuffle cıktı arkadan kucuk cretiveler...şunu belirteyim:benim hiçkimse gibi marka düşmanlıgım da olamaz.bence cowon da iyi creative de.
    en iyisi alacak arkadaşın (zvm-d2) deneyip almasıdır.en onemlisi budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikbinn -- 11 Ağustos 2007; 14:38:08 >




  • Bende tartışmaya kendi markamla katılayım istedim bazıları sende kimsin ve bu markada neyin nesi dicek ama istnbul içinde her zaman denettirmeye hazırım.

    MEİZU MNİ PLAYER 8 GB LİĞİNİ 320 ytl YE VERİYORUM. EKRAN DOKUNMATİK DEĞİL KÜÇÜK CEPTE TAŞINIR VİDEO RAHATLIKLA İZLENİYOR FORUMDA TANITIM BÖLÜMÜMÜZ VAR TEKNİK DETAY VE KULLANICI YORUMLARINA ULAŞABİLİRSİNİZ. SİLİKON KILIFI VE ELEKTRİKTEN ŞARZ CİHAZI DA YANINDA SİLİKON KILIF KORUMA ADINA BÜYÜK FAYDA SAĞLIYOR.

    İNCELEMENİ TAVSİYE EDERİM DOSTUM DENEMEK GÖRMEK İSTERİM DERSEN İSTANBUL İÇİNDEYSEN GÖRÜŞEBİLİRİZ HER ZAMAN

    SAYGILAR
  • arkadaşlar galiba zvm almaya karar werdim.. çünkü cowon hem dokunmatik ekran hemde yurt dışından alcam yani garanti için yollamak imkansız gibi bişe... bozulması durumunda da hiç bişe yapamam... bu yüzden zvm alcak gibi görünüyorum...
    yanlışım war mı???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thellowen -- 13 Ağustos 2007; 23:43:07 >
  • valla ben bugun itibariyle 300ytl ye bimeks garantili 6 aylik zvm30gb mi sattim 185dolar+35dolar(komisyon) yani 220dolara cowon d2 aldim ve asagidaki linkte urun incelemesi yapan efee09 sayesinde hic tereddutum kalmadi

    http://forum.donanimhaber.com/m_12925042/mpage_1/key_/tm.htm

    4gb kendi hafizasi 4gb de ebayden oem kartlardan aldim tr ye kargo dahil 20dolara al sana 8gb yeterde artar bile benim tavsiyem ne kadar guvenilir bilmem ama yaklasik bir haftadir arastiriyorum cowon d2 ye karar verdim ana sebepleri ise boyutu - pil omru - kolay kullanimi oldu zvm nin dokunmatik yuzeyin yanlarinda bulunan tuslara basmaya ugrasmaktan biktim belkide bu yuzden dokunmatik ekran bana cok uygun geliyo youtubede 10a yakin incelemesinide izledim sende izle bence zvm alabilirsin ama yalniz evde kullanirsin 1ay sonra usenmekten disari cikaramazsin benim gibi




  • eğer amacınız video izlemekse d2 alın ama ses içinse ikisinide uzun süreler dinlemiş biri olarak kesinlikle creative derim cowonun sesi çok yapay kalıyo creative ise çok doğal çok geçekçi benim seste hoşuma gidende bu ayrıca cowon d2'de müzik dinlerken bütün parçalarda ses seviyesi ne olursa olsun eko ayarları nasıl olursa olsun kulağıma gelen o dip ses gürültüsü hiç gitmiyo ayrıca dediğim gibi cowonun sesi çok yapay yani sırf video içinse d2 ama ses konusunda creative baya bi eziyo.
  • iyide ben yaklasik 10gun arastirdim heryerde cowon diyorlar seste
    yabanci forumlarda dolastim burada karsilastirmalari okudum en iyi ses cowonda dediler
    sen neden boyle dusunuyorsun biraz daha aciklayabilirmisin?
  • burda ben bas bas bağırıyorum cowonun en iyi denilebilinecek bir sesi yok diye.her türlü modelini kullandım sadece boll efektli basslı tizli yapay bir sesi var.o çok övenler fanboy denilen kendi kullanığının fanatikleri.

    ayrıca hiçbir yabacı forumda cowon en iyi ses kalitesi diye bişey denmiyor.adam akıllı bir forumdan adam akıllı bir karşılaştırma/yorum bul gidip hemen d2 alıcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.