Şimdi Ara

Cowon D2'den Samsung YP-P2'ye Geçmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir cowon d2'im var 2gb. 4gb hafıza kartı var. Memnunum fakat ben genelde video seyretmek için kullanıyorum, sesinin kalitesini falan pek anlamam açıkçası düzgün olsun yeter(mükemmel olmasına gerek yok.). Bu yüzden daha büyük ekranlı bir cihaz benim için daha iyi. 180 liraya temiz(hiç bir çiziği yok) bir samsung p2 8gb buldum. Sizce p2 8gb'ye geçmeli miyim? D2'nin sarjı baya iyi gidiyordu ama abartılı olmasına gerek yok, p2'nin sarj konusunda nasıl olduğunu da merak ediyorum. Her yönden karşılaştırabilirsiniz. Hangisi daha iyidir benim için(aradığım özellikleri saydım.), özellikle ikisini de kullanmış olanlardan yorumlarını bekliyorum. Başka bir cihaz varsa bu fiyatlarda onu da önerebilirsiniz(Yurtdışında da 180 lira olan bir cihaz önerebilirsiniz, ordan da alma şansım var.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 4 Kasım 2009; 19:12:32 >



  • Güncel.
  • D2+ bana video olarak yetiyor da, daha büyük ekranlı cihazın 2. el oluşu, taşıma zorluğu vs.. bunlarıda hesap edin derim
  • merhaba ben d2 ve p2 yi kullandım.hem ses hemde görüntü olarak p2 d2 den çok daha iyi.ikisinide kullandım.p2 aslmadasn önce d2 bana mükemmel geliyordu ki öyleydi.ama p2 bambaşka.d2 bas ağırlıklı derler.sesin derinliklerine inmiyor.sesi zengin değil.fakat p2 hem mükemmel bass veriyor hemde sesi çok zengin ve ayrıntılarıyla duyabiliyorsun.ekranıda mükemmel 3 inç ekranı var ve videoyu yatay izliyorsun.d2 nin tek üstün yanı şarjı oda pek önemli değil demişssin.p2 35 saat gayet yeterli.ama ben kullandıgımda aldıgındada göreceksin clarity, bass seceneklerini hep full yapıp ses sviyeside 30 civarıydı galiba nerdeyse hep o civarda dinlerdim 10 saat gidiyordu.normalde 25 saat rahat gider.yalnız aldıgında ilk basta ses sana berbat gelebilir.seceneklerden my dnse yi seçip bas ve clarity ayarını yap mükemmel oluyor.şunuda söyliyim hiçte kaba ve büyük bir alet değil.d2 den çok ince ve kibar bir yapısı var.taşımada bir problem olmaz.ekranı çok nadir çizilir cinsten .ben puanlama yapsam 10 üzerinden 8.5 verirdim.son tavsiye 180 liraya 2.el alacagına 200 liraya bazende 180 liraya sahibinden.comda sıfırını bulursun.20 lira için değmez.bu mesajdan hiçbir çıkarım yok sadece kendi görüş ve yorumlarımı yazdım. p2 nin eksi tarafı 8gb hafıza var ama micro sd kart girişi yok.ilerde 8 gb yetmez birde sen video izlerim demişsin.




  • Çok teşekkürler tam istediğim tarz yorum yapmışsın, yanlız 8 gb bana çok rahat yeter çünkü her gün bilgisayara ulaşma fırsatım var, zaten d2 yi toplam 6gb ile 6-7 ay kullandım, yurtta kaldığım halde filmler hep yetti(yaklaşık 5-6 film sığıyor.). Dolayısıyla izlediğim filmi siliyorum direk. Ses pek önemli değildi ama kaliteli olmasından sorun çıkmaz tabii ki. Sahibinden.com önerin için teşekkürler oradan bakarım. Ha bu arada o kadar film varken müzikleri ne yapcaksın dersen, 250 mb den çok mp3 bulundurmuyorum, gerek duymuyorum zaten. Yorumuna göre kesinlikle p2 almam gerektiğini düşünüyorum(çünkü d2 mi hafıza kartsız 150'ye falan satarım, kart zaten ocz onu da bi 25'e falan satsam toplam 175 oluyor. Dolayısıyla almak gayet mantıklı.)
  • rica ederim.emiynim seni fazlasıyla memnun edecek.çünkü senin fazla bir beklentin yok.eline alıp ayarlarınıda yapınca hem ses hemde görüntü olarak mükemmel gelecektir sana.ekranıda çok kaliteli.sana tavsiyem birde uygun kulaklık alman.bende sennhesier mx 160 var.20 lira civarı.bayadır kullanıyorum sesi,kalitesi fiyatının çok üstünde bir kulaklık.
  • Daha iyi bir kulaklıkla kullanmayı düşünüyorum. Şu grev geçsin mymemory.co.uk'tan koss portapro almayı düşünüyorum. Bluetooth'u zararlı buluyorum ama bluetooth bir kulaklık ta alabilirim. Ha bir de uygun fiyatlı sıfır 8gb p2'ye rastlarsan biyerlerde buraya linkini eklersen sevinirim.
  • tabi eklerim.ikinci el bölümünde yılmaz nikli bir arkadaş 170 lira ya veriyor.bir bak istersen .ikinci el bölümünü ve sahibinden.comu sık sık takip et.
  • Saol tavsiyelerin için takip ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.