Şimdi Ara

Counter Strike Fikri Nasıl Ortaya Çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Half-Life modu olarak çıkan ve taktiksel takım tabanlı multiplayer savaş oyunu olarak sevilen bir fps oyunu Counter Strike 2000lerde internet kafelerin vazgeçilmezlerindendi.

    Teröristler kazandı sözünü yanlış anlayanların olduğu eski zamanlarda keyifle oynadığımız bu oyun nasıl ortaya çıktı? İlginç geliştirme hikayesi..



    Nostalji Videolaryoutube
    İlk kez Half-Life modu olarak yayınlanan Counter Strike daha sonra en sevilen takım tabanlı fps savaş oyunu oldu ve bağımsız bir yapım olarak geliştirildi. İnternet kafelerde en çok oynanan oyun oldu diyebiliriz. 2000'lerde bu oyunu oynamak için gençler saatlerce internet kafelerden çıkmazdı. Günümüzde online olarak CS GO oynayan gençler tarafından da oyunun devamı ücretsiz olarak oynanıyor. Kanala Abone Olup Destek Olabilirsiniz: http://www.youtube.com/channel/UCwJY-uqviLeazS4YgjiQ3vA?sub_confirmation=1 Kanala Katıl Üyesi Olup Ayrıcalıklardan Faydalanabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCwJY-uqviLeazS4YgjiQ3vA/join İletişim: nostaljikanalimail@gmail.com Discord: https://discord.gg/q4bGxcSNqp Instagram: https://www.instagram.com/nostaljitrinsta Facebook: https://www.facebook.com/groups/161203715336442 Twitter: https://twitter.com/Yusufab06344696 Telegram: https://t.me/nostaljivideolar #counterstrike #counterstrikeglobaloffensive #counterstrike2 #csgo #quake #doometernal #unreal #rainbowsix #counterstrikegobaloffensive #fps #fpsgames #halflife #valve #steam #90lar #eskioyunlar #oyunlar #oyuninceleme #türkçeoyun
    https://www.youtube.com/watch?v=LwrBgLr2X_I&feature=youtu.be



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.