Şimdi Ara

Counter Strike 1.3 ve 1.5 İçin Harita İndirme ve Yükleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internet cafeye half life+update+cs1.1+cs1.3+cs1.5+cs1.5türkçe+podbot2.5+podbot2.5türkçe şeklinde bir cd bulup güzelce yükledik en sonunda.(nvidia'nın en son sürücüsünü yükledik takılma sorunu çözüldü ama pod olunca bazen çok kasılıyor amd3000 işlemci bile, 512ram var) Ama bildiğimiz deathmach, sniper gibi bölümler yok... Müşteriler istiyor. Bayağı uğraştım harita bulmak için ama olmadı. bsp uzantılı dosyaları map klasörüne kopyalıyom açmaya çalıştığımda wad dosyası soruyor ya da valve klasöründe bilmemne dosyası yok diyor işte counter strike konusunda cahilim kızmayın...(wad ve bsp dosyası da vardı bir haritanın ikisini de gerekli yere kopyaladım yine olmadı mesela... valve klasöründe bişey soruyor. wad'ları yüklemezsem de hata verip oyun kapanıyor komple) Ama durum acil. Bu çok bilinen, oynanan bölümleri nasıl indirir ve kurarım açıklar mısınız. Başka topicte arkadaş link vermiş baya kurcaladım ama olmadı. deathmatch ve sniper bölümlerini verseniz bide kısaca anlatsanız diyorum kurulumunu... bsp uzantılı dosyanın yanında bir de wad dosyası falan lazım sanırım olması için. valve klasörüne de bişey kurulması gerekebilir gibi... şu 2 haritayı bir yüklesem rahatlayacam. netten oynama ya da botlu oynama olmasa da olur müşteriler multiplayer oynasın yeter. cdkeyleri farklı farklı girdim zaten o sorun da çözüldü. Şimdi işe bakmam lazım çok yoğunum arkadaşlar birkaç saat sonra buraya baktığımda umarım çözümünü biri vermiş olur İnternet cafeye bilgisayardan anlıyorum diye girdim işimden olmak istemiyorum ya counterla ilgilenen biri değilim ki arada bir oynamak dışında..... .exe dosyası olsa da tıklasam kendi kursa .bsp'leri .wad'ları ve diğer gerekli şeyleri gerekli olan klasöre ah ne güzel olur. uzun yolu da anlatırsanız sevinirim tabi uygularım. başka güzel haritaları da paylaşalım burda güzel bir topic olur. ama ben istediğim deathmatch ve sniper haritalarını hemen-paylaş veya direk link olsa gerekli dosyaları sevinirim. saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 9 Temmuz 2006; 14:18:49 >







  • sadece bsp dosyasını attım deathmatch'in şimdi. couldn't open valve/cstraining gibi bir hata verdi. belirteyim dedim. lütfen yardım edin arkadaşlar bu akşam bu işi halletmem lazım.teşekkürler şimdiden.
  • bu arada daha önce 1.3 vardı sierra klasörüne. sierra içinde yeni bir klasör açıp oraya attım tüm dosyaları kısayolu değiştirip çalışmasını sağladım yine. ardından işte sırayla yukarıdaki gibi kurdum counter. o da masaüstünde var ayrıca. isteyen istediği versiyonu oynuyor. vereceğinizi umduğum haritalar her ikisine de uyar mı gerekli klasörlere kopyalayınca. beklemedeyim.
  • Bazı haritalar 1.5 olmadan çalışmaz. Zira oradaki wad dosyaları lazım. 1.3 te çalışması için wad dosyalarını kopyalamalısın. Bu arada bahsettiğin haritaları hiç duymadım.
    Şuraya bak istersen.
    http://www.cs-maps.org
  • quote:

    Orjinalden alıntı: devartoi

    Bazı haritalar 1.5 olmadan çalışmaz. Zira oradaki wad dosyaları lazım. 1.3 te çalışması için wad dosyalarını kopyalamalısın. Bu arada bahsettiğin haritaları hiç duymadım.
    Şuraya bak istersen.
    http://www.cs-maps.org

  • Arkadaşın verdiği sitede map lerin wad ve bsp dosyaları var zaten indirdiğin zaman içinde mutlaka 'readme' gibi bişi vardır

    quote:

    Orjinalden alıntı: devartoi

    Bazı haritalar 1.5 olmadan çalışmaz. Zira oradaki wad dosyaları lazım. 1.3 te çalışması için wad dosyalarını kopyalamalısın. Bu arada bahsettiğin haritaları hiç duymadım.
    Şuraya bak istersen.
    http://www.cs-maps.org




  • arkadaşlar siteyi biliyorum girdim karman çorman 1.6 falan diyor... yükledim bisürü şey denedim yapamadım. arkadaş duymadım demiş de hiç mi DEATHMATCH bölümü oynamadınız hani 2 kule var 2 tarafta pencereli duvarlar var(cam yok). yok mu şu haritalar için gerekli dosyaları verecek olan?zor bişey olmasa gerek. yukarıda o kadar açıkladım lütfen. 1.3 ve 1.5 ayrı ayrı klasörlerde yüklü 1.5 bazen takılıyor 1.3 daha iyi. 1.3 haritaları daha önemli. 1.5 de lazım tabi. sniper ve deathmatch istiyorum.
  • Duymadığımı söyledim. Duysam ya da elimde olsa sana bir şekilde ulaştırırdım zaten. Bildiğim tek Deathmacth half-life'ın multiplayer modudur.
    Yalnız şu adreste sniperwar diye bir harita buldum gir de bir bak. Belki seninkdir.
    http://shogun.shafted.com.au/maps/
  • cs_training.wad dosyasını da buradan indireceksin:
    http://www.multimediashop.be/download.html
    (le voici yazan yere tıkla)
    deathmatch içinde yinehttp://www.cs-maps.org adresine gir. Arama kutusuna deathmatch yaz. Sana bütün deathmatch haritalarını gösterecek. Hangisi lazımsa indir. Training wad dosyasını indirdikten sonra bir sorun olmaz. Haydi kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Âmil -- 10 Temmuz 2006; 0:53:51 >




  • http://www.cs-maps.org bu siteyi vermişsiniz beyler ama bu siteden top 100 maps e girdim aim_training haritalarını indirdim koydum haritalara giriyorum ama bot nerden bulabilirm bilen var mı ya da nasıl koaybilirm 1.5 i bi cdden yüklemiştim orda temel haritalar var sıkıyo onların bile bazılarında bot yok ne yapabilirm podbot 2.5 var galiba ama...
  • o harıtalar ıcın kendın adam yapcaksın
  • internet cafe çalışıyomu hala. edit:6 yıllık hort
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt

    6 yıllık hortd da neymiş11 yıllık hort. 22 yıllık kafeciyim 1.3 arıyom bi grup geldi 1.3 istiyo yok :)

  • fevzikeles F kullanıcısına yanıt

    bende cs ile ilgili aradığınız herşey fazlasi ile mevcuttur.


    https://archive.org/details/@umitsezgin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.