Şimdi Ara

Cougar Conquer ATX Gaming Kasa Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cougar Conquer ATX Gaming Kasa Hk.
    Merhaba. Cougar Conquer ATX Gaming kasayı bir kaç gündür gözlüyorum. Hoşuma gitti ama bazı konularda sizlerinde fikrini almak istiyorum.
    Türkiye'de satan bir firma var mı ? Temin edebileceğim bir firma...imzamda ki sistem içeriğinden hariç extra bir donanım parçası gerekli mi ?



  • Sayın MeTaMoRpHeuS,

    Comsis Bilgisayar olarak Cougar Ürünleri'nin Türkiye Tek Distribütörü olduk ve bahsettiğiniz efsane kasayı kullanıcılarımızın beğenisine sunduk.
    Henüz çok yeni olduğu için getirdiğimiz tüm ürünleri web sitemize ekleme fırsatımız olmadı.
    Bizi izlemeye devam edin.
  • Vatan'da bu kasa 2bin tl civarında. Sizde bu fiyat üzerinden satış yapıyorsanız sitenize hiç bakmayayım. Zaten 1 sene önce aramıştım sizi, adımı soyadımı telefon numaramı almıştınız. Geri dönüş yapmadınız.Ertesi gün tekrar aradım telefona bakanınız bile olmadı. Bende şirketiniz 'müşteriye doydu' düşüncesi ile peşini bıraktım. Demek istediğim en azından olumsuzda olsa bir dönüş yapılsaydı iyi olurdu. İlginize Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetamorpheuS

    Vatan'da bu kasa 2bin tl civarında. Sizde bu fiyat üzerinden satış yapıyorsanız sitenize hiç bakmayayım. Zaten 1 sene önce aramıştım sizi, adımı soyadımı telefon numaramı almıştınız. Geri dönüş yapmadınız.Ertesi gün tekrar aradım telefona bakanınız bile olmadı. Bende şirketiniz 'müşteriye doydu' düşüncesi ile peşini bıraktım. Demek istediğim en azından olumsuzda olsa bir dönüş yapılsaydı iyi olurdu. İlginize Teşekkürler.
    Sayın MeTaMoRpHeuS,

    Vatan Bilgisayar'da bugün itibarıyla Conquer kasamız 1965 TL'ye (KDV dahil) satılırken örneğin Amazon-Almanya'da 2095 TL'ye (325 Euro) satılmaktadır:https://www.amazon.de/Cougar-Conquer-Design-Geh%C3%A4use-schwarz-Window/dp/B074VMPZFR/ref=sr_1_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=QUQ0O4YXCKXY&keywords=cougar+conquer&qid=1563180204&s=gateway&sprefix=conquer%2Caps%2C687&sr=8-1

    Mart ayında yazdığımız mesaja dün (Pazar günü) iletişim bilgilerinizi içeren cevap yazdığınız için henüz geri dönüş yapamadık. Mesai saatleri içerisinde geri dönüş sağlanacaktır.

    Bilginize ...




  • Öncelikle teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Geçmişte ki bir hatayı telafi etmeniz müşterilerinize verdiğiniz değeri ve önemi gösterir. Bu, bir çok şirkette sık rastlanan bir durum değil. Arayıp bunun için uğraşmanız şaşırttı doğrusu. Hiç beklemiyordum. Sonra ki alışverişlerimde firmanızı tercih edeceğimden şüpheniz olmasın. Ayrıca kasa için ayrıca dönüş yapacağım. İlginize teşekkürler.
    İyi çalışmalar dilerim.
  • Cougher 12 cm ledli fanı kullandım. kullandım en sessiz kasa fanı 1200 rpm de full devi4de bukadar sesz çalıan fan görmemişitm. elimdeki akasa viperleri satabilrisem. Tüm fanları cougher fanlara dönücem. Rampage ürün yasapda alaman markası deniyor psu üretminide kendi yapıyormuş. Genelde izlenim iyidir bu marka için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 19 Temmuz 2019; 16:15:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.