Şimdi Ara

CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround 999 Try

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.itopya.com
    CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik_u9770

    İyi gibi.




  • 2.el arctis 7 takibindeyim ama , bu tarz indirimler denk gelince çok kafam karışıyor. Tavsiyesi olan var mı kablosuz kulaklık olarak

  • Jayus kullanıcısına yanıt

    Ben cloud 2 kullanıyordum kablosuz için bunu aldım ama çok fazla şikayet var. Yinede fiyat uygun olduğu için aldım.

  • Süper muhteşem harika on numara bir kulaklık ama sadece PC için. Yazılımı olmadan bir hiç. Yazılımı kurmadan önce ses b.k gibi.


    PS4 otomatik tanıyor. Hem mikrofon çalışıyor hem de oyun ve konuşma sesleri kulaklıktan alabiliyorsunuz ama ses b.k gibi.


    Sadece PC için alıyorsanız muhteşem.

  • S0NADAM kullanıcısına yanıt

    Pc için programı indirdiğinde cızırtı sorunu oluyor yazıyor birçok yerde sanırım kronik bir problem...

  • Cloud 2 ve bu kulaklık var elimde. Cloud 2'nin yanından geçemez. Bunu alacağınıza Cloud 2 alın.
  • Hışırtı sorunu var ve ne yaptıysam gideremedim. Koskoca Corsair şuna bir çözüm bulamamış ya yazıklar olsun yani. Geçen ay 1300 TL'ye aldım keşke başka modele baksaydım. Uzak durun.

  • Senelerdir kullanıyorum 1 sefer bile hışırtı sorunu yaşamadım.

    Tavsiye ederim.

    arctic 3-5-7 den çok daha iyi mikrofonu. Bunu mic sağlamasını test eden ben değilim DC de sesi duyanlar.

    3 sene void olanı kullandım 3 senedir void elite SE modelini kullanıyorum her bakımdan üst segment.

  • Bunun kablolusunu geçen cuma ince gecesinden 1310TL ye aldım. Bunlarda cızırtı sorununu yeni okudum. Açmdan iade edeyim mi?
  • tlhxyz kullanıcısına yanıt

    Merhaba, üstte yazdıktan sonra açmaya karar verdim. Kulaklık ve mouse corsair. Yazılım icue ile güzel kullanılıyor donanımlar. Yazılımsız denemedim. Bir kere hışırtı geldi. Misal discord üzerimden biri konuştuktan sonra hışırtı geliyordu. Dc kapat aç yaptım düzelmedi. Baktım oyunda da var. Bilgisayarı komple kapattım. Elektrik düğmesini de kapatıp gücü tamamen kestim. 10 saniye sonra açtım. Sonra çok az geldi başta hışırtı sesi, sonra gitti. Kronik bir sorun fakat yazılımsal mı acaba?

  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

    Son zamanlarda bilgisayarı pek kullanmadım o yüzden bir şey diyemiyorum ama alışmıştım artık. Sistem sesini mümkün olduğunca kısık tutuyordum hışırtı az gelsin diye. Yazılımı kaldırması kurması o kadar uzun sürüyor ki lanet olsun diyip bırakmıştım en son.

  • tlhxyz kullanıcısına yanıt

    Garantiye gönderin bence, daha varsa süre.

    Corsair Surround, 7.1, rgb, ses kalitesi bugüne kadar denediğim asus (h7 ve rog strix core), rampage kulaklıklardan iyi. İlginçtir rampage rm-k5 asustan iyi çıktı. Şu an yedekte rampage saklıyorum. 4 senelik kulaklık padleri soyuldu fakat segmentine göre iyi iş çıkardı. Asus h7 ses sorunundan 1,5 sene sonra, ikinci gönderince iade aldılar. Yerine muadil ürün olarak rog strix go core verdiler. Fakat beğenmedim, yeğene hediye ettim.


    Telefonda müzik dinlemek için kz zs10 pro x var bende. Kulak içi kullandığımdan genelde, kulak üstüler pek hoşuma gitmiyor. Fakat elite tasarımı dışında güzel. Kafadan kayma yapabiliyor. Bir de pedleri tam oturmuyor kulağa. Almak isteyenlere öneririm fakat indirim takip edin. En iyi kulaklıkları fiyatları düşünce alın. Şu an bence yeterli değiller o paralara.


    Bu arada başka forumda cızırtı için şunları yazmışlar:

    "Ayarlardan mic feedback kapatın hocam. Kendisi otomatik olarak açık geliyor ve hışıltı yapıyor."

    İlk dün akşam yaşadım o sorunu, fakat bilgisayarı kapatıp açınca kalmadı. Bence buna biraz da topraklamasız hat, ürünün kablosunun sarımının iyi olmaması, kaplama olmaması ve kablo üzerinde ferrit boğumu olmaması da neden olabilir diye düşünüyorum. Bende topraklama var, fakat kablo sanırım diğer manyetiklenmelerden etkileniyor. Dandik rampage bile örgü kaplamalı ve ferrit boğumlu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 12 Ocak 2023; 11:40:49 >




  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

    Kulaklığın ses ve mikrofon kalitesinden memnunum zaten. Dediğim gibi sistem sesini yüksek yapınca o dip sesi duyuyorum onun dışında dikkat çekmiyor. Bu sorunla beraber yaşamaya alıştım artık o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.