Şimdi Ara

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
50
Favori
40.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, ben de sizin gibi Corsair RMA açmıştım H2100 kulaklık için. Sol speaker daha yüksek veriyor. RMA onaylandı ama normal kargolarla Hollanda'ya kargo gönderemiyorum 300 lira fiyat biçtiler. PTT ne kadar ister onu da bilemiyorum. Amazondan da iade açtım ama oraya nasıl gönderebilirim onu da bilmiyorum. Sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaslar ptt kargo emniyet mensuplarina yuzde 50 indirim yapiyor.Garantiye gidecek urununuzu bana gonderirseniz yollayabilirim.Allah rizasi icin yaparim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _recoo

    Arkadaşlar selam, ben de sizin gibi Corsair RMA açmıştım H2100 kulaklık için. Sol speaker daha yüksek veriyor. RMA onaylandı ama normal kargolarla Hollanda'ya kargo gönderemiyorum 300 lira fiyat biçtiler. PTT ne kadar ister onu da bilemiyorum. Amazondan da iade açtım ama oraya nasıl gönderebilirim onu da bilmiyorum. Sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.

    Dostum normal kargolarla olmaz PTT'ye git max 50'ye gider diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    Evga siparişini ver şimdiden dediğimi yap.

    Sağol hocam desteğin için, neyse ki yedek bir psu buldum kısa süreliğine, beni masraftan kurtardı. Ürünü kargo ile gönderdim de malesef Corsair'in iade ücretini müşteriye ödetmeye başlaması kötü oldu. 2-3 kere yazıştık ve sonuç alamadım, politikamız iadeyi müşteri öder, gönderiyi biz öderiz dediler. ("As per the Corsair Warranty, customers are required to pay shipping and handling charges, as well as any applicable tariffs, duties, taxes and fees necessary to convey the defective item back to Corsair for replacement or exchange. Corsair pays for the replaced item’s outbound shipping to you. ")

    Değişime gönderdiğim PSU amazon'dan kargo dahil 270-280 TL'ye mal oluyor, ben Hollanda'ya değişime 60-70 TL'ye göndermiş oldum. 280 liralık ürün için 60-70 TL kargo ücreti vermek sorun olmasa da, iade ücretini müşterinin ödüyor olması kötü oldu. Kargo ücreti bana 100tl ve üzerine maloluyor olsaydı yeni bir Evga düşünecektim. Yeni gönderecekleri PSU'nun da 1 ay garantisi olacağını söylemişler. ("The replacement will have a 30 day warranty. ")

    Müşteri hizmetleri yine ilgili, destek olmaya çalışıyorlar ama eskiden sorgusüz, sualsiz daha çözüm üretici davranırlardı. Çok faydalı bir sayfa hazırlamışsınız, ellerinize sağlık.




  • Fliusit kullanıcısına yanıt
    Zor da olsa sonucun iyi olması beni de sevindirdi kardeşim hayırlı olsun, eksik olma, paylaşımlarımız sürekli devam edecektir.
  • Murat hocam bende rehberine bakarak H80 cpu soğutucu için RMA açtım ve alttaki resimdeki label oluşturuldu. Şimdi ben kargoyu hangi şirketle göndereceğim ve kargo ücreti ne olacak? Bütün mesajları okudum ama ne bileyim aklım iyice karıştı.

    Bu arada engilazcam yerlerde nal topluyor hatta nalın çivisini topluyor Bu konuda özellikle beleş kargo kodu oluşturma konusunda bana yardımcı olabilir misin?https://store.donanimhaber.com/a6/56/1e/a6561e80f9d7961fbbbd37f824f40c39.jpghttps://store.donanimhaber.com/a6/56/1e/a6561e80f9d7961fbbbd37f824f40c39.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM !




  • Andro44 kullanıcısına yanıt
    Dostum o kalkmış artık maalesef kendin yollayacaksın, PTT en ucuzu.
  • Yapma yahu Şimdi hesap yaptım 70 tl kargo ücreti. Yeni sistem alsam en ucuzu 500 tl. İkinci elden alsam içime kurt düşüyor temiz mi çıkacak sağlam mı olacak derken... Sen kesin bir şey söyle ben onu yapayım üstad
  • Andro44 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kesin ? söyledim ya işte dostum, PTT'ye götür hallet işlerini.
  • Sen anlamadın beni Değişim mi yaptırayım yeni sıfır mı alayım yoksa ikinci elden mi alayım?
  • Andro44 kullanıcısına yanıt
    Yaptır kardeş neden yaptırmayacaksın.
  • 13.03.2012 tarihinde almışım garantisi bitti mi devam ediyor mu bilmiyorum ki
  • Andro44 kullanıcısına yanıt
    Onu Corsair'e sorarsın, burası daha fazla pm alanına dönmesin halledersin artık işini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Nisan 2016; 15:01:41 >
  • Arkadaşlar başımdan geçen ilginç bir olayı paylaşmak istiyorum amazondan aldığım h100i v2 nin fanları aşırı ses yapıyordu,arızalıydı Corsair ile iletişime geçtim 2 tane fanı hemen gönderdiler dün bir mail geldi DHL den gümrüklü gönderim falan diye şaşırdım 2 fan nasıl gümrüğe girer diye Corsair fiyata yanlışlıkla 200$ yazmış Corsair ile görüştüm yenisini yollayacaklarını söylediler ardından DHL'i aradım bana diyor siz evrakları gönderin zaten Corsair ödeyecek falan bende istemedim Corsair e boşuna bir sürü masraf çıkmasın diye geri gönderin dedim oda ekstra maliyet oluyormuş 2 fan için gerek yok dedim şimdi gümrükte duruyor devletin olacak yani




  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Kardeşim doldur yolla belgeyi neden çıkmaza sürüyorsun işi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    çıkmaza sürdüğüm yok 200$ yanlışlıkla yazılmış corsair zaten yenisi yollayacağız dedi boşuna vergi kesmesinler kalsın gümrükte 2 fan için ne gerek var 4 tane fana çökme gibi bir niyetim yok
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman ben yanlış anladım herhalde umarım geri döner corsair'e :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ürün de DHL ile gelmiş fakat DHL'den gelen mailde belge gönderin falan yazmıyor, yazanlar aşağıdaki gibi, hiçbirşey anlamadım bu işten.



    Sayın Müşterimiz,
    Aşağıda ürün detayları verilen eşyanız gümrüğe tabi bir gönderidir. Gönderinizin size ulaşabilmesi için resmi gümrük çekim işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Gönderiniz, Atatürk Hava Limanı Kargo Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı, DHL Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş.' nin işletici olduğu Geçici Depolama Alanı' na alınmıştır. Gümrük kanununda belirtildiği üzere, geçici depolama süresi 20 gündür.

    ÖNEMLİ BİLGİLER
    ¤ "Gümrük Çekim Evraklarının" gümrük müşavirinize teslimi ile gönderinizin gümrük çekimi ve eşyanın teslim sorumluluğu da müşavirinize devredilmektedir.

    ¤ Atatürk Havalimanı B kapısı DHL binası Yeşilköy,Terminal Hizmetleri servisimiz,iş günlerinde saat 08:30-16:45 arası kesintisiz hizmet vermektedir.



    Bana niye gönderiyorlar ki bu maili, gönderici Corsair ile halletsinler para işlerini.




  • Fliusit kullanıcısına yanıt
    Formalite olabilir arayıp sorun sıkıntı olmaması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi konunun başlarında ümitlendiydim. yurtdışı garanti işinden. yine bizim gümrük muhabbetleri garanti sürecinde bile devreye giriyorsa, en iyisi garantiye pek gitmeyecek diye düşündüğümüz ürünleri yurtdışından getirtmem. elektronik ürünlerde yurtiçi devam ben :D
    öteki türlü garanti süreci ile harcı kendinden fazla olacak bir çok üründe :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaefe88 -- 12 Mayıs 2016; 7:20:36 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.