Şimdi Ara

Corsair Rm750x Start Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. 1-2 hafta önce Amazon TR (Germany Satıcı) üzerinden Rmx750 almıştım. Bir kaç gün önce elime ulaştı. Kurulumunu da anca yapabildim ama sistemi bir türlü start aldıramadım. Sorunu video olarak ekliyorum. Kaçırdığım, atladığım, unuttuğum bir nokta varsa belirtirseniz sevinirim. Aksi taktirde sanırım güç kaynağı problemli.


    Sistem Özellikleri


    Ryzen 1600 (14nm)

    16 Gb Gskill 3000 mhz

    Xfx 6600

    3 adet Hdd + 1 adet Ssd

    5 adet fan










  • Arkadaşlar Be Quiet psu taş gibi çalışıyor. Corsair psuda tık yok. Muhtemelen arızalı ürün denk geldi.

    Peki şunu sorayım, bu tip psu larda güvenlik bandı kapalı poşet geliyor mu. Psunun ne dış kutusunda ne iç jelatin poşet vs yoktu
  • Tam olarak hatırlamıyorum ama aldığımda ürün kutusunda güvenlik bandı vardı, kendi üzerinde de süngerimsi bir kaplama ile geldi ama sanırım 4-5 sene oluyor alalı, direkt iade talep edin Amazon satıcılı ürünler de sorun olmuyor.

  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

    Corsair'in psu'lar dış kutu şeffaf film kaplı geliyor.

  • Merhabalar . geçmiş olsun siz gerekli şeyleri denemişsiniz elinizde başka bir psu olduğu için. Özellikle 2. videoyu bir kere daha izledim yanlış bağlantı gibi bir şey göremedim yani doğru yapılmış bence gözden bir şey kaçırmadıysak.

    Normalde start verince öteki psudaki gibi açılması lazım çalışması gerekir sistemin. 2 . konuya gelecek olursak bende şuan corsair rm kullanıyorum hatta sizinki bir üst modeli yani daha iyi. Psular dışardan da alınsa yurt içinden de alınsa dışı tamamen jelatinli ve açılma yeri genelde koruma bandrollü gelir.


    Kimsenin günahını almak istemem ama size gelen ürün anlattğınız gibi geldiyse 2. el alır gibi olmuş biraz , muhtemelen arıza önceden olmuş firma eldeki ürünü size yollamış. Yani o ürün zaten çalışmıyor arızalı diye bir git gel yapmış önceden. Onun için paket içeriği bozulmuş. Siz onu geri iade edin başka da seçenek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 24 Nisan 2022; 11:25:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shruikan

    Corsair'in psu'lar dış kutu şeffaf film kaplı geliyor.

    Evet dış kutu şeffaf kaplaması vardı ama kutu içinde psuyu saran poşette herhangi bir güvenlik bandı vs yoktu
  • @LEON-X , @Erhan1982DZC


    Hocalarım yardımlarınız için teşekkür ederim, ürünü bugün DHL ile iade ettim. Bakalım kargonun amazon deposuna ulaşmasını bekleyeceğiz. Sanırım bana iade edilen Psu'lardan denk gelmiş. Çünkü hiç bir güvenlik bandı yoktu. Sadece kutunun dış kısmında jelatin vardı ama içinde koruma bandı vs yoktu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.