Şimdi Ara

Corsair H100i pompa sesi & kırmızı ışık ve PC nin resetlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ;

    Forumda pompa sesi ile ilgili bir kaç konu mevcut. Ancak net çözüm bulamadım benim sıkıntım bilgisayar açılırken ciddi bir pompa sesi geliyor ışık ise kırmızı yanıyor hatta yanıp sönüyor. Ama bilgisayarda herhangi bir hata almıyorum hatta sıcaklık 20-25 derece arasında oluyor. Ama mesela dün akşam bilgisayarın düğmesine bastım 5 saniye sonra makina kendini resetledi tekrar açıldı bir anlam veremedim. Kafama takılan ışığı mavi yapmama rağmen açılışta ilk önce beyaz yanıyor sonra kırmızıya dönüyor. Seste sinir bozucu. Gerçi makina tam olarak açıldıktan sonra ses kesiliyor. Şu an evde olmadığımdan videoyu yükleyemiyorum. Bir fikri olan varmı.

    Not : Vatan bilgisayara götürdüm bilgisayarı kontrol etti ancak bir sıkıntı yok dedi. ( Ya anlamadığından ya da gerçekten sıkıntı yok bilemiyorum ) Yardımcı olursanız senirim teşekkürler.



  • Selamlar,

    Sesin pompadan geldiğine emin misiniz? Ne kadar süre sonra kesiliyor?

    Link yazılımı güncel mi?
  • Selam

    Sesin pompadan geldiğine eminim 1 haftadır kullanıyorum ve özellikle bir kaç kez kontrol ettim. 10-15 saniye sonra kesiliyor. Yazılım da güncel. Bu mesajı yazmadan önce tam 1 saattir video çekmeye çalışıyorum :) sesin ne olduğunu göstermek için ama corsair kesilecek tavuk misali 1 kere bile tık demedi :))) her pc açtığımda artık elimde kamera bekleyeceğim sanırım. Videoyu çekmek için pc yan yatırdım ondan dolayımıdır bilmiyorum ama şu an ses yok 1 saat içinde en az 20 kez açıp kapattım. Bu arada radyotörü pc nin üst kısmına montaj yapmıştım. ( broşürde öyle gösteriyordu ) SEs çıkartırken çektiğim videoyu yükleyeceğim ancak bir de radyotörü farklı şekillerde montaj yapıp tekrar deneyeceğim bakalım sonuç ne çıkacak ( Bugün pc nin bu şekilde bana oyun oynaması pompa sesinin radyatörün montajından dolayı olabilir mi acaba diye bir düşünmeme sebep oldu ) Eğer böyleyse Corsair sıvı soğutma sisteminin ses probleminin radyatör montajından kaynaklandığını tespit etmiş olacağım :))




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.